FILME, Vedete

Julianna Margulies revine cu Sotia perfecta din 27 ianuarie Diva Universal

Julianna Margulies
Julianna Margulies

Soția perfectă (The Good Wife) o are ca protagonistă pe câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur, Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter, a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.

Actrița a fost recent nominalizată pentru acest rol la Globurile de Aur, care se vor decerna pe 13 ianuarie la Los Angeles. Și Archie Panjabi (interpreta Kalindei Sharma) a fost, de asemenea, nominalizată pentru rolul din acest serial, la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar dintr-un serial dramatic.

THE GOOD WIFE

În Soția perfectă, sezonul 4, care va avea premiera duminică, 27 ianuarie, la ora 21:00, numai la Diva Universal, cariera Aliciei ia avânt, pe măsură ce se adaptează schimbărilor de acasă și de la locul de muncă și continuă să se redefinească și să redescopere femeia care își dorește să fie.

THE GOOD WIFE
Julianna Margulies

În sezonul 4 al serialului Soția perfectă, Alicia va trebui să decidă cât de mult se vor implica atât ea, cât și copiii, în campania electorală pentru funcția de guvernator a lui Peter. Fostul soț al Kalindei (Marc Warren) se reîntoarce, iar Lockhart Gardner se va confrunta cu destul de multe probleme financiare.
Chiar de la începutul sezonului 4, Alicia trebuie să facă față unui reporter care pune întrebări în legătură cu mariajul cesteia cu Peter, iar întreaga campanie se orientează către valorile familiale. Suspendarea lui Will ia sfârșit și acesta revine la firmă, care se confruntă cu probleme de ordin financiar și Clarke Hayden (interpretat de Nathan Lane) este trimis ca să ia măsuri. Între timp, în viața Kalindei reapare fostul ei soț (Marc Warren), iar aventura Aliciei cu Will este pe punctul de a fi dezvăluită presei și de a aduce un nou scandal în campania lui Peter.

After the Fall
Acesta este primul sezon realizat după dispariția regretatului producător executiv al serialului, Tony Scott, care s-a sinucis în august 2012. Sezonul 4 este dedicat acestuia.
Nu pierdeți primul episod din Soția perfectă, sezonul 4, în premieră duminică, 27 ianuarie, ora 21:00, numai la DIVA UNIVERSAL! Serialul va fi difuzat duminica, la ora 21:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *