LifeStyle

Jubile The Ballroom, Decebal

Jubile The Ballroom Decebal este noua locație de evenimente din centrul Bucureștiului. Situat pe Șoseaua Mihai Bravu nr.223, ballroom-ul este are o capacitate de aproximativ 140 de persoane sitting și 300 de persoane standing pentru fiecare dintre cele 2 săli de eveniment. Locația oferă clienților săi o parcare proprie încăpătoare şi pază.

Jubile The Ballroom Decebal a fost creat din dorința de a veni în întâmpinarea clienților cu o locație centrală, având în vedere atât cererea de pe piața organizării evenimentelor corporate, cât și pe cea de evenimente sociale. Între anii 2008-2011 a fost resimțită o scădere masivă de până la 30% din cota de piață a acestui segment. Anul 2012 a adus pe această piață o redresare cu 10 % față de ultimii 3 ani. De asemenea, piața resimte o creștere și în privința bugetelor alocate acestui domeniu de activitate, atât pentru bugetul oferit locației, cât și pentru celelalte servicii auxiliare, precum rochiile de mireasă, aranjamentele florale, mărturiile, serviciile foto-video şi momente speciale oferite invitatilor.
Jubile The Ballroom se poziționează între principalii 3 playeri din piață, atât în privința numărului de locații puse la dispoziția clienților, cât și a numărului de evenimente organizate. Diferențierea față de alte locații similare este dată atat de flexibilitatea serviciilor, conceptul special al amenajarii(mare parte dintre decoruri au fost lucrate manual de artisti plastici, scenografi si designeri), de posibilitatea organizării de nunți și evenimente tematice, care se adaptează nevoilor și cerințelor oricărui client: tradițional românesc, burghez, romantic etc.
În anul 2012, piața de evenimente corporate a cunoscut o scădere importantă în ceea ce privește numărul de participanți, comparativ cu anii anteriori. Pentru a remedia acest aspect, jucătorii din piață introduc noutăți, precum: conceptele creative de petrecere, sistemele complex de logistică, precum și alegerea unor meniuri deosebite, ce necesită servicii speciale din partea locației/serviciilor de banqueting. Conform unei statistici realizate de companie, aproximativ 30-
40% din bugetul unui eveniment este alocat pentru catering și servicii asociate. Pornind de la această idee,cu dorința de a oferi cele mai bune servicii clienților Jubile, echipa a investit în echipamente noi, servicii logistice proprii de calitate, clienții beneficiind de flexibilitate majoră în negociere. Jubile The Ballroom oferă clienților săi servicii de consultanță pentru crearea unor oferte personalizate nevoilor fiecăruia în parte.
Investiția medie adusă de Jubile The Ballroom pe piața organizării de evenimente este de 100.000 de euro, iar numărul anual de petreceri organizate până acum este de aproximativ 200-250. În ceea ce privește evenimentele viitoare, Jubile The Ballroom estimează o creștere de aproximativ 100%, prin inaugurarea acestei locații ce dispune de 2 săli. Evenimentele sociale organizate în cadrul Jubile The Ballroom au o pondere de 70-80%, iar cele corporate ocupă între 20-30 %. În urma deschiderii locației Jubile Decebal, managementul estimează o creștere pentru evenimente corporate de 15-20% datorata în primul rând poziţionarii centrale a locaţiei.
Jubile The Ballroom Decebal face parte dintr-o companie cu capital 100% românesc ce activează în domeniul horeca. Aceasta deține, pe lângă centrele de evenimente JUBILE, locații în Centrul Vechi, o divizie separată specializata în catering și banqueting de eveniment (JUBILE BANQUETING), divizie de delievry paprikaexpres.ro și brandul mancareadeacasa.ro. Pentru anul în curs și anul urmator, investitorii își propun să dezvolte brandurile existente, focusul fiind pus în principial pe evenimente corporate și divizia JUBILE BANQUETING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *