Vedete

Jojo – imaginea Lucia Bella

Sexy, punk, rock! Feminină şi frumoasă! Aceasta este Cătălina Grama în ultima vreme. Actriţa a avut o apariţie de excepţie la petrecerea aniversară a revistei Comopolitan, care a avut loc zilele trecute într-un cunoscut club din Bucureşti. Stilistul a ales pentru Jojo o ţinută superbă marca Lucia Bella care a evidenţiat perfect silueta de invidiat a actriţei.

Creaţie a unui designer libanez, rochia este o combinaţie absolut inedită de materiale şi texturi: mătase dantelă cu mătase, lanţuri şi capse, umeri supradimensionaţi şi trenă detaşabilă.
„Când stilistul meu Alina Dăscălescu mi-a aratat rochia pe care urma să o port la petrecerea Cosmo, mi s-a parut … perfectă! Elegant-rock-chic, creaţia Lucia Bella a fost cu siguranţă regina serii! M-am simtit minunat purtând-o şi onorată că am fost prima care a avut ocazia să îmbrace o superbă creaţie a brandului libanez pe care îl vom întâlni pe Calea Victoriei 84 începand cu această săptămână! Cu siguranţă mă veţi vedea deseori purtând Lucia Bella la evenimentele speciale!” a mărturisit Cătălina Grama.
Primul magazin Lucia Bella din România se va dechide la începutul lunii decembrie pe Calea Victoriei, nr. 84.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *