LifeStyle

JobShop in Politehnica

JobShop, cel mai mare targ de locuri de munca, organizat de BEST Bucuresti si adresat studentilor din toate universitatile bucurestene, si-a deshis portile in Politehnica. Aflat la a 12-a editie, targul numara anul acesta peste 100 de companii nationale si multinationale.

In perioada 20-30 martie, in Rectoratul Politehnicii, studentii si absolventii universitatilor bucurestene sunt asteptati sa ia parte la seminarii, trainiguri si prezentari de companii, oferite de companiile partenere la JobShop.

Pe 29 martie, cele 100 de companii participante se vor aduna in holul Rectoratului din Universitatea Politehnica din Bucuresti pentru a face cunostinta cu tineri ce pot deveni potentiali colegi, pentru a le prezenta o oferta larga de joburi full si part time, burse, internshipuri sau practici de vara.

Proiect national al grupurilor locale BEST (Board of European Students of Technology) din Romania, JobShop se desfasoara in cinci centre universitare mari din Romania, in perioade diferite. Toate informatiile suplimentare, incluzand agenda evenimentului, date despre companiile participante si ce ofera ele se gasesc pe www.jobshop.ro (pentru Bucuresti: www.jobshop.ro/bucuresti).

JobShop face parte din directia de suport in cariera dezvoltata de organizatia studenteasca BEST Bucuresti (Board of European Students of Technology). Obiectivul principal al BEST este acela de a facilita o comunicare mai buna intre studenti , mediul academic si cel de afaceri, prin organizarea anuala a JobShop, a competitiilor ingineresti, a cursurilor academice, conferintelor sau simpozioanelor cu particpare internationala.

Mihaela Cretu
Vicepresedinte pentru Relatii Publice BEST Bucuresti
0724.507.485
www.jobshop.ro/bucuresti 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *