Evenimente

Istoria biletului pentru meciul amical FC Dinamo – FC Barcelona

Orice meci in care este implicata echipa spaniola FC Barcelona, fie el si amical, are o incarcatura emotionala aparte. De asemenea, pentru echipa locala care ii tine piept, in acest caz FC Dinamo Bucuresti, este un moment unic de a isi testa fortele in fata unui oponent de o valoare incontestabila.

Evident ca acest eveniment inseamna o desfasurare de forte impresionante, care trebuie sa faca fata unor cerinte deosebite, in care cuvantul profesionalism trebuie apreciat la valoarea galacticilor care vor pasi pe gazonul Arenei Nationale din Bucuresti.

De la camera sterilizata in care nici un microb nu are voie sa patrunda, pregatita special pentru Messi si compania si care asteapta in Spitalul de Urgenta Floreasca sa faca fata oricarui incident nedorit, pana la fructele proaspete, cerute special in vestiar la inceputul meciului, fiecare actiune legata de echipa catalana reprezinta un detaliu impresionant, care merita povestit.

La fel este si cazul biletului pentru meciul dintre FC Dinamo si FC Barcelona. Probabil, cei mai multi dintre spectatori vor pastra acest bilet pentru multa vreme de acum incolo, motiv pentru care, acesta s-a dorit sa reprezinte o adevarata opera de arta.

“Initial gandisem layoutul biletului in jurul lui Messi, pentru ca, in Romania, reprezinta vedeta numarul unu a echipei spaniole. Acest prim format l-am trimis la Barcelona. Oficialii echipei catalane mi-au replicat ca Messi este parte dintr-o echipa si ca ne roaga sa regandim designul, care de aceasta data sa fie construit in jurul mai multor jucatori, nu a unuia singur”, povesteste Calin Stefanescu, Art Director la Ascend NetSolutions.

Astfel, o echipa completa de graficieni romani a reluat designul biletului pentru meciul amical de pe 11 august si a ales, de aceasta data, o forma de reprezentare ceva mai inedita. Designerii companiei Ascend au decis sa deseneze manual fetele jucatorilor ce urmau sa fie reprezentati grafic pe bilete, indiferent ca este vorba de cei catalani sau de fotbalistii bucuresteni.

“Un avantaj l-a reprezentat faptul ca avem acelasi sponsor pentru ambele echipe, Nike. A fost mai usor de reprezentat sponsorii si siglele acestora. In ceea ce priveste designul biletelor, cu fetele redesenate ale vedetelor spaniole sau romane, cei de la Barcelona s-au aratat incantati si ne-au dat ok-ul in doar noua ore de la momentul in care ne apucasem de desenatul biletelor”, incheie Calin.

Biletele pentru meciul amical FC Dinamo cu FC Barcelona pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.BileteNationalArena.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *