Evenimente

Intrece-te cu Miss Universe Romania

Duminica, 12 septembrie, echipa Miss Universe Romania va alerga la “Crosul Vedetelor” pentru doua cauze nobile: una umanitara – Hospice, Casa Sperantei, si una ecologica – “Adopta un copac” – proiect gestionat de Viitor Plus – Asociatia pentru dezvoltare durabila.

Alaturi de campioni olimpici ai sportului romanesc, ziaristi si alte personalitati din diferite domenii, care impartasesc pasiunea pentru sport si preocuparea pentru performanta si sanatate, vor alerga si finaliste ale selectiei nationale Miss Universe Romania. Celor mai frumoase fete din Romania li s-au alaturat vedeta TVR2, Valentina Ionescu si Alina Dumitru, Directorul de Marketing al Organizatiei Miss Universe Romania.

Crosul are ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si incurajarea bucurestenilor de a incepe antrenamentele si de a participa la una din probele editiei a 3-a a maratonului international al capitalei, Raifeisen Bank Bucharest City Marathon, care va avea loc in 17 octombrie.

Startul crosului se va da la 10.00 si se va alerga pe o distanta de 3 km pana pe partea nordica a lacului Herastrau, de la intrarea Charles de Gaulle pana la la restaurantul Bon Ton Palace, unde , incepand cu ora 11,00 va avea loc conferinta de presa de anuntare a Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa www.bucharestcitymarathon.com si www.bucuresti-maraton.ro.

Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare.

Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent titlul Miss Universe este detinut de Jimena Navarrete.

In acest an, ‘Olimpiada Frumusetii’ a fost gazduita de Mandalay Bay Resort and Casino din Las Vegas. Concursul a fost televizat live pe data de 23 august de NBC si Telemundo in peste 190 de tari.

Organizatia Miss Universe Romania

www.MissUniverseRomania.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *