Stiri

Idei de cadouri de la Philips

Ding, ding…se apropie Sărbătorile! O perioadă atât de aşteptată, în care ne place să le dăruim celor dragi momente frumoase şi daruri minunate. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, de copii, de părinţi, bunici sau prieteni apropiaţi, pentru fiecare încercăm să creăm magia sărbătorilor, să fim alături şi să dăruim. Iar dacă avem vreo dilemă în alegerea cadourilor, în spiritul „sense and simplicity”, Philips ne recomandă câteva produse dotate cu tehnologii inovatoare, care dăruiesc mai mult timp şi mai multă bucurie persoanelor dragi.

Idei de cadouri

Pentru ea, Philips îţi recomandă epilatorul SatinPerfect HR6578, care accelerează epilarea şi o ajută să economisească timp, dar şi să se bucure totodată de o piele netedă şi catifelată, săptămâni întregi. Şi pentru ca ea să fie frumoasă din cap până în picioare, noul aparat de îndreptat părul Philips ActiveCare o ajută să aibă un păr mai moale, mai strălucitor şi mai sănătos ca până acum, iar noua perie rotativă Philips Dynamic Volume HP8665 o ajută să îşi usuce şi coafeze părul, în acelaşi timp. Încă un truc care o va face cu siguranţă fericită este ultima inovaţie de la Philips, sistemul de călcat PerfectCare, primul şi singurul sistem de călcat de pe piaţă căruia nu trebuie să îi mai seteze temperatura şi cantitatea de aburi, care nu arde ţesăturile, chiar dacă este lăsat pe haine până la 5 minute, nu lasă pete sau urme de apă şi protejează materialele. Şi umple-i timpul liber cu muzică fie că este în parc, la sală sau la munte – căştile sport Philips O’Neill The Specked (micuţe, comode, rezistente şi colorate) o vor înveseli de fiecare dată.

Lui, dăruieşte-i prospeţimea bărbieritului umed (cu spumă sau gel) sau confortul celui uscat, fără tăieturi, cu noul aparat de bărbierit electric Philips AquaTouch – unicul aparat pentru bărbierit umed şi uscat de la Philips, complet rezistent la apă, ce poate fi folosit şi sub duş. Astfel, se va bucura de un bărbierit fin şi confortabil, ce asigură protecţia pielii în acelaşi timp. Pentru stil şi cel mai bun sunet, în orice condiţii, dăruieşte-i căştile sport Philips O’Neill The Stretch, potrivite stilului său de viaţă activ. Îi vor dărui confort, rezistenţă sporită şi sunet impecabil, la schi sau la snowboard.

Pentru întreaga familie şi pentru casă, alegeţi ca sunetul pur să vă înveselească sărbătorile, ascultaţi colinde şi simţiţi aceleaşi emoţii ca într-o sală de concert, cu staţia de andocare pentru iPod/iPhone Philips Fidelio cu SoundSphere DS9800W. Obsesia Philips pentru sunet a adus în acest sistem toate tehnologiile de ultimă oră, pentru ca muzica pură să răsune în casa voastră de sărbători. Şi pentru că amintirile rămân mereu în sufletul nostru, iar peste ani ne simţim mai aproape unii de alţii vizualizând toate momentele frumoase, fotografiază-le, păstrează-le şi rulează-le oricând simţi nevoia, pe noua ramă foto digitală Philips SPF4628.

Produsele recomandate

Epilatorul Philips Satin Perfect are capul de epilare extra-lat cu discuri ceramice texturate, smulgând firul de păr rapid, dintr-o singură mişcare. Astfel, accelerezi epilarea şi economiseşti timp, bucurându-te totodată de o piele netedă şi catifelată pentru săptămâni întregi. Epilatorul este antialergic, are sistem automat de ridicare a firelor de păr prin vibraţii subtile, sistem de masaj activ, sistem de control al presiunii, cap de înaltă performanţă care pivotează pentru a urma conturul corpului, sistem Optilight care luminează suprafaţa pielii şi evidenţiază fiecare fir de păr. Setul complet include un epilator de precizie suplimentar, fără fir, ideal pentru zonele delicate, pe care îl poţi purta în geantă, o pensetă inteligentă cu fascicul luminos, o oglindă pentru sprâncene, cap de radere separat şi un pieptene pentru raderea, tunderea şi conturarea zonelor sensibile.

Preţ: HP6578 – 549.90 lei

Noul aparat de îndreptat părul Philips ActiveCare HP8362 îţi protejează părul prin plăcile ceramice Triple-Care, cu o temperatură constantă de 199°C, tehnologie EHD şi tehnologie sonică (prin vibraţii subtile, părul este distribuit uniform între plăci, iar şuviţa este întinsă dintr-o singură mişcare). Cu ajutorul tehnologiei Temp Precision, coafura dorită se obţine mult mai uşor datorită temperaturii constante care permite îndreptarea părului în condiţii stabile, mai putin agresive.
Preţ: HP8362 – 289.90 lei

Noua perie rotativă Philips Dynamic Volume HP8665 este un aparat de coafat rotativ cu flux de aer cald, care vă oferă cea mai blândă modalitate de a vă coafa şi usca părul în acelaşi timp, protejându-l şi menţinându-i sănătatea. Având peri naturali, peria netezeşte şi coafează părul mult mai delicat, pentru a reduce efectele periajului asupra firului de păr. Elementele ceramice permit obţinerea căldurii din spectrul infraroşu extrem şi protejează mai bine părul. Setarea specială „Care” îţi oferă temperatura optimă pentru uscarea părului.
Preţ HP8665 – 209 lei

Cu noul sistem de călcat Philips PerfectCare nu există riscul de ardere sau pătare a hainelor – chiar dacă este lăsat pe materiale timp de până la 5 minute. Este primul şi singurul sistem de călcat de pe piaţă căruia nu trebuie să îi setaţi temperatura şi cantitatea de aburi, acest lucru înseamnă economie de timp şi posibilitatea de a trece de la un material la altul (de la pânză la mătase, apoi la bumbac şi la caşmir), fără a mai aştepta. Utilizează chiar cu 10% mai puţină energie faţă de un sistem cu abur obişnuit. Totul este posibil datorită tehnologiei Optimal Temp, creată de Philips, care combină perfect temperatura cu puterea aburului şi reprezintă pasul spre o nouă eră în domeniul călcatului hainelor, datorită unei incinte de vaporizare şi presurizare revoluţionare, care eliberează abur cu o presiune mare şi constantă la o simplă apăsare a unui buton, la o temperatură a tălpii optimă pentru ţesături menţinută de Procesorul Smart Control.
Preţ: GC9230 – 1199 lei şi GC9220 – 1099 lei

Căştile Philips O’Neill The Specked sunt micuţe, comode, rezistente şi frumos colorate. Oferă sunetul puternic al căştilor intra-auriculare cu izolare sonoră. Cu un cablu tare, care nu se încurcă şi conectori consolidaţi din aluminiu, căştile The Specked sunt ultra-rezistente. Difuzoarele puternice cu diametru de 9mm şi pernuţele de 3 dimensiuni diferite oferă un bass dinamic şi o calitate audio superioară. Răspunsul în frecvenţă al căştilor începe de la 6 Hz, oferind o reproducere clară a sunetului până la 23.500 Hz. Sensibilitatea căştilor merge până la 105 dB, iar puterea de intrare poate ajunge până la 50 mW. The Specked vin însoţite de pernuţe interschimbabile, colorate şi cu 3 dimensiuni diferite, pentru a se potrivi oricărei urechi şi oricărui stil. Acest model este disponibil în variantele de culoare: roz, alb, bleu şi mov.
Preţ: SHO9551/SHO9552/SHO9553/SHO9554 – 144,9 lei

Noul aparat de bărbierit electric Philips AquaTouch este unicul aparat pentru bărbierit umed şi uscat de la Philips, complet rezistent la apă, ce poate fi folosit şi sub duş. Creat pentru bărbaţii care îşi doresc prospeţimea bărbieritului umed (cu spumă sau gel) sau confortul celui uscat, fără tăieturi, Philips AquaTouch permite un bărbierit fin şi confortabil, asigurând protecţia pielii. Aparatul este complet rezistent la apă şi optimizat pentru a fi utilizat cu gel sau spumă de ras, pentru un confort superior şi iritaţii minime ale pielii, datorită dispozitivului de etanşare inclus – Aquatec. Philips AquaTouch este dotat cu învelişuri de protecţie rotunjite cu frecare redusă, care se adaptează automat la liniile feţei. Funcţia Super Lift & Cut ajută la ridicarea firelor de păr de pe suprafaţa pielii înainte de a le tăia pentru a garanta un bărbierit perfect. În plus, aparatul beneficiază de sistem DualPrecision, care are sloturi pentru a tăia firele normale sau mai lungi şi găuri care taie chiar şi firele foarte scurte. Pentru bărbaţii care îşi doresc un bărbierit rapid, noul AquaTouch poate fi folosit şi în mediu uscat.
Preţ: AT890 – 419 lei şi AT750 – 319,9 lei

Căştile sport Philips O’Neill The Stretch sunt rezistente, flexibile şi sunt căştile pe care ar trebui să le aleagă orice entuziast al sportului. Inspirate de reputaţia brandului O’Neill ca pioner al costumului de surfing, căştile The Stretch, în combinaţia de culori negru-roşu, au o bandă de fixare pe cap mai lată şi flexibilă pentru rezistenţă crescută şi potrivire perfectă. Cablul care nu se încurcă face viaţa mult mai simplă, în timp ce experienţa audio premium este oferită de puternicele difuzoare cu diametru de 40 mm cu un bass dinamic şi completată de pernuţele foarte moi care izolează zgomotul. Banda de fixare pe cap a căştilor este construită din material de calitate superioară: TR55 LX – un polimer care asigură flexibilitate maximă chiar şi la temperaturi de la -25°C la +25°C. În plus, polimerul TR55 LX poate fi depozitat în locurile cu cele mai ridicate temperaturi fără ca materialul să-şi piardă caracteristicile. The Stretch oferă o calitate superioră a sunetului cu sensibilitate de 105 dB, răspuns în frecvenţă între 12 şi 24.000 Hz, cântărind doar 160 grame. Acest model este disponibil în variantele de culoare: negru-roşu şi alb.
Preţ: SHO9560/SHO9561 – 474,9 lei

Noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone Philips Fidelio SoundSphere DS9800W aduce iubitorilor de muzică o experienţă audio completă, alături de o fidelitate desăvârşită a sunetului. Combinând funcţionalitatea impresionantă a sistemelor de andocare pentru iPod/iPhone/iPad din gama Fidelio, cu calitatea superioară a sunetului oferită de tehnologia Philips SoundSphere şi Airplay de la Apple®, noul sistem de andocare Philips Fidelio SoundSphere oferă un sunet autentic, natural, redând perfect muzica printr-o conectare wireless. Calitatea uimitoare a sunetului se datorează chiar designului său. Designul curbat al boxelor, împreună cu tweeter-ele externe poziţionate deasupra ambelor boxe, fac ca Philips Fidelio SoundSphere să distribuie sunetul în toate direcţiile pentru o audiţie mai profundă şi mai amplă, cu interferenţe reduse la minimum. Este perfect compatibil cu iTunes, iPhone, iPad şi iPod Touch.

Preţ DS9800W – 3149 lei.

Noua ramă foto digitală Philips SPF4608 permite personalizarea fotografiilor cu propriile mesaje şi setarea de memento-uri pentru momentele speciale. Păstraţi până la 4000 de fotografii, datorită memoriei încorporate de 2GB. Are 10 stiluri de colaj pentru fotografii şi 15 variante de ceasuri animate. Este uşor de utilizat, printr-o simplă apasare de buton, având inclusiv afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie. Această ramă foto digitală este disponibilă pe negru (SPF4608) şi alb (SPF4628).

Preţ: SPF4608/SPF4628 – 449 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *