Evenimente

Icechocoland – festivalul inghetatei si ciocolatei

Singurul festival din Romania de acest gen va reuni producatori si importatori de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, ingrediente, utilaje de producere a inghetatei, care isi vor prezenta oferta de produse la inceput de sezon.

Si anul acesta, IceChocoLand ofera surprize pentru toate varstele: Spectacole pentru copii, Concursuri, Locuri de joaca, Face painting si mascote. Cu gandul la vara, la vacantele cu soare la mare sau la munte… in reveria noastra incep sa se strecoare… felurite placeri gastronomice ‘racoritoare’ – cu vanilie, cu fistic, cu ciocolata, fructe exotice si cate si mai cate arome.

Alaturi de inghetata multaaaa, veti redescoperi cele mai rafinate specialitati de ciocolata atat pentru copii, cat si pentru parintii cei mai pretentiosi, printre care cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistress, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelita in foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, praline belgiene.

Evenimentul va fi un prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri si concursuri dar si o oportunitate de contacte pe termen lung intre expozanti si reprezentanti ai domeniului HORECA.

Festivalul este cu vanzare !
Preturi pentru toate buzunarele !
Intrarea este libera !

Ore de vizitare vineri-sambata 10.00-19.00, duminica 10.00-18.00
Adresa: Pta Montreal nr 10 sector 1 Bucuresti (langa Romexpo)

Partener oficial : Amicii
Parteneri : Inghetata Napoca, Amor gelato, Alka, Corint Junior, Wind ’94, Option, Carte Premium.ro
Parteneri media : Food&Bar, Piata, LaCucina, Secrete de Chef, Ioana Secretele bucatariei, Carticica Practica, Comunicatedepresa.ro, Copilul.ro, Oblique Tv magazin, Smartfinancial, Draga mea pentru copii, Itsy Bitsy, Romania libera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *