Evenimente

Iarmaroc Fest

ARMAROC FEST (23-24 MAI) FOREST AREA PLOIESTI-COMUNA PAULESTI
Primavara asta se petrece in padure!

Pe 23 -24 mai 2009 te invitam sa petreci alaturi de noi la IARMAROC FEST!! Fie ca preferi muzica live, funk, minimal, electro, techno, house, deep disco, reggae sau goa le avem pe toate, concentrate in 24 de ore, desfasurate pe scene diferite .
Scena Funk (Flama Events) ii prezinta pe BONOBO (dj set) si KID LOCO (dj set) , doua nume internationale care si-au creat demult un loc special in aria muzicii electronice. BONOBO (for it is he who is the monkey king) sau pe numele sau real Simon Green si-a lansat primul album la 18 ani. Nu numai ca si-a produs singur discul “Animal Magic”, aparut in 2000, dar l-a si construit de unul singur, iar aceasta aparitie, in contextul in care asa-numita muzica de chill out era nelipsita din playlisturi, l-a propulsat in noul val de downtempo.
A renuntat la Tru Thoughts in favoarea labelului londonez Ninja Tune si a unei perspective mai aproiate de viziunea lui asupra muzicii,cu care in 2001 a relansat discul mentionat mai sus. Aceeasi dorinta de a deveni un artist complet l-a determinat, in 2003, sa lanseze Dial M For Monkey, discul care i-a stabilizat pozitia de star, depasind simplul termen de producator de muzica de canapea. Lansarea albumului i-a dat curaj sa-si formeze o echipa de instrumentisti cu care sa concerteze live.
Days to come, ultima sa productie, care a aparut pe piata in 2006 la aceeasi casa de discuri, a castigat premiul Albumul Anului oferit de Gilles Peterson, directorul BBC Radio1 din Marea Britanie.
www.myspace.com
JEAN-YVES PRIEUR alias Kid Loco a mai avut de-a lungul timpului si alte proiecte muzicale, precum Kid Bravo sau Papa Loco. Dupa o cariera mai mult sau mai putin underground in diverse trupe de punk francez in anii ’80, catre sfarsitul deceniului descopera muzica reggae si hip-hop, formand trupa “www.discogs.com, in 1996 isi face studio propriu si se apuca de produs muzica (se naste kid loco).

Kid loco a pornit trendul muzicii electronice frantzuzesti de 70’s pop electro revival (vezi air). Pe deoparte el aduce in trip-hop chitari + voce la bob Dylan. Dupa ce a facut furori in cluburile parisiene la sfarsitul anilor 90 alaturi de Cassius sau Dimitri from Paris, abandoneaza the then-so-popular french house, face o pauza de cativa ani doar pentru a reveni in 2002 cu o serie de mixuri club oriented, dar mai spre funk/hip-hop/bossa/lounge. foarte dansant, muzica pe care o pune in general are un vibe foarte vesel, foarte stilat, foarte dinamic, de voie buna…
www.kidloco.com

Eveniment organizat de Lollipop Events, Mamut Events, Flama Events, Spacesheep si Zebrish [Pisi Love], cu suportul Traian42

Biletele in avans se gasesc incepand cu data de 11 mai in reteaua bilet.ro si magazinele Ollie Gang Shop si Rulez.Pretul unui bilet in avans este 35 RON.
In perioada evenimentului, poti cumpara bilete de la poarta Iarmarocului, la un pret de 50 RON.

Pentru mai multe detalii, acceseaza :

www.iarmaroc-fest.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *