Evenimente

Hotii de frumusete, un spectacol in premiera mondiala la Teatrul Evreiesc de Stat

Afis - Hotii de FrumusetePentru prima data in lume se realizeaza un spectacol de teatru dupa HOTII DE FRUMUSETE romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner.

 

Prima reprezentatie are loc  joi, 17 ianuarie la Teatrul Evreiesc de Stat ora 22 ( un altfel de spectacol, la o altfel de ora)

 

Distributia: Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae.

In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”

La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Frumuseţea îi dă unei fiinţe omeneşti statutul unei opere de artă, dar un fleac o poate transforma pe regina de ieri, intr-o zdreanta.

Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce  intelegem.

 

HOTII DE FRUMUSETE este recunoscut ca fiind cel mai important text literar al lui Pascal Bruckner, desi celebritatea si-a asigurat-o prin “Luni de fiere”, carte dupa care binecunoscutul regizor Roman Polanski a realizat filmul “Luna amara” distins in 1992 cu Premiul Oscar.

 

 

Echipa filmare videoproiectie: Regie: Liviu Craciun; Operator: Dragos Hanciu; Sunet/montaj: Diana Radulescu, Alexandra Furdui. Asistent locatie: Robert Braga.

Miscare scenica: Irina Strungareanu. Asistent regie: Silvia Dumitrache

 

Suport tehnic & grafica video: 360 Revolution

Scenografia: Adina Mastalier

 

Dramatizarea si regia artistica: CHRIS SIMION

 

O productie Fundatia Compania de Teatru D’AYA & Asociatia INSPIRA

 

Parteneri Compania de Teatru D’AYA: Tuca, Zbarcea & Asociatii, Eon, Lafarge Romania, Best Pharma, 360 Revolution.

 

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24 fun.    Concept grafic D’AYA: Grafica Online

 

Cost: 50 de lei

Informatii si rezervari: 0727.100.856

Detalii pe www.daya.ro si www.asocitiatiainspira.ro

Biletele se gasesc on line pe www.bilete.ro; www.vreaubilet.ro si la Casa de Bilete a Teatrului Evreiesc zilnic intre 10-13 si 17-19. Tel 0721.332.436

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *