Vedete

Horia Brenciu iti aduce o cana de cafea … la volan

Gata cu vacantele, vara si traficul lejer. A venit toamna si intersectiile sunt iar pline de masini, soferi si pasageri, care mai de care mai dornici de macar o clipa de liniste si relaxare. Asa ca Europa FM s-a pregatit temeinic pentru reinceperea sezonului la stat in trafic si a produs 60 de mii de cani de colectie, pe care le va imparti in intersectii, insotite de doua pliculete de cafea.

Debutul campaniei canilor Europa FM are loc luni, 15 septembrie, la ora 08:30, in intersectia Piata Romana din Bucuresti. DJ-ii Europa FM Toader Paun si Radu Constantinescu vor face cadou cate o cana cu cafea fiecarui sofer prins la stop cu radioul pe frecventa Europa FM. Si, surpriza, alaturi de Toader si Radu se va afla… Horia Brenciu. Incantat de ideea Europa FM de a face viata mai usoara soferilor, Horia Brenciu a acceptat sa taie panglica imaginara a campaniei si sa dea el startul actiunii.

Asa ca sa nu va mirati daca luni dimineata o sa va bata in geamul masinii Horia Brenciu, cu o cana Europa FM in mana! Mutati repede pe frecventa Europa Fm si spuneti multumesc! Se cheama ca o sa aveti o dimineata mult mai relaxata, cu Bogdan Miu si Monica Anghel, plus cea mai buna muzica din ’80 pana azi in direct la radio si cu Horia Brenciu in direct langa portiera masinii.

Campania canilor Europa FM dureaza 2 luni si se va desfasura in Bucuresti si in alte 24 de orase din tara. Este cea de-a cincea campanie consecutiva in care Europa FM isi rasplateste ascultatorii de la volan facandu-le cadou cani de colectie.

www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *