FILME

Hannibal: Vânătoarea începe din 8 iunie, în sezonul al treilea, pe AXN

Sezonul trei al faimosului serial ajunge în România la doar câteva zile după premiera din Statele Unite ale Americii.

Din 8 iunie, sezonul de vânătoare începe la AXN, odată cu premiera celui de-al treilea sezon al îndrăgitului serial noir Hannibal – în fiecare luni, de la 22:55. Producția originală Sony Pictures Television ajunge la telespectatorii din România la doar câteva zile după premiera din S.U.A., iar fanii se vor putea alătura în cursa pentru prinderea celui mai sexy anti-erou.

Serialul cu accente întunecate dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor ale căror soartă atârna de un fir de ață la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a șoarecele și pisica ia noi valențe.

După evenimentele șocante din finalul sezonului anterior, Hannibal (Mads Mikkelsen) se află pe fugă în Europa, însoțit de terapeutul său, dr. Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson), cu o nouă identitate, dar sub jugul aceluiași apetit ucigător. Viețile lui Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) și Alana (Caroline Dhavernas) se prind într-un dans mortal în căutarea lui Hannibal, fiecare cu propriile așteptări și motivații pentru prinderea lui.

Sezonul al treilea aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, Dragonul Roșu, inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) și viitoarea soție a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).

Hannibal, un serial misterios, revine cu un nou sezon din 8 iunie, ora 22:55, pe AXN, plin de imagini superbe, înțesate într-un stil extravagant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *