Concerte

Grimus canta in deschiderea Deep Purple

Trupa Grimus va canta in deschiderea concertului pe care Deep Purple il va sustine pe 20 februarie la Sala Polivalenta. Desi au stiluri muzicale diferite, reprezentantii Deep Purple au fost incantanti de performantele clujenilor, aceasta fiind prima optiune pentru openingul de la Bucuresti. Concertul Deep Purple este inclus in turneul de promovare a albumului Now What? si este prezentat de Ciuc Premium.

Dupa show-ul sustinut in urma cu doar cateva saptamani in India, la festivalul Saarang, alaturi de cei de la The Architects, Grimus bifeaza o noua performanta, fiind aleasa pentru a canta in deschiderea concertului Deep Purple ce va avea loc la Bucuresti in mai putin de o luna. Alegerea a fost facuta de catre reprezentantii trupei britanice, placut impresionanti de reusitele trupei romanesti, unul dintre putinele nume autohtone care au reusit sa se faca auzite si dincolo de granitele tarii. „Este o surpriza si o onoare deopotriva sa fim alesi sa cantam pe aceeasi scena cu o adevarata legenda. Chiar daca stilul nostru este usor diferit, nu putem decat sa ne bucuram la gandul ca muzica noastra este atat de apreciata. Credem ca energia din show-urile live este un limbaj universal pana la urma, iar faptul ca o trupa ca Deep Purple ne-a ales sa cantam pe aceeasi scena este o dovada in plus a acestui lucru. Venim la Bucuresti cu inima deschisa pentru a cunoaste un public nou si niste artisti pe care ii admiram” a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri internationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au bifat aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’ESTFEST, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria). Prestatiile live impecabile au fost un avantaj in plus, aducandu-le celor sase membri sansa de a canta in deschiderea concertelor unor artisti precum Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *