LifeStyle

Gran Residencia – proiect rezidential in ritm de flamenco

Gran Residencia este un proiect rezidential in valoare de 25 de milioane de euro dezvoltat de Vitra Real Estate in zona Otopeni si vandut in exclusivitate de agentia imobiliara Neocasa. Proiectul va fi lansat cu ocazia Targului National Imobiliar care se desfasoara in perioada 26-29 aprilie 2007 la World Trade Center.Noul ansamblu rezidential Gran Residencia intruneste patru blocuri: Barcelona, Madrid, Sevilla si Valencia, concepute in spiritul acestor orase si caracterizate prin stilul mediteranean, a carui marca principala sunt generozitatea si luminozitatea spatiilor de locuit si a teraselor. Cladirile au fiecare cinci etaje (inclusiv nivelul penthouse-ului), cate 2 scari si un total de 160 de apartamente. Tipurile apartamentelor includ locuinte cu 2 camere (67-127 mp), 3 camere (129-139 mp), 4 camere (196 mp) si penthouse (308 mp). Pretul unui apartament este de 1.050 EUR/mp si se adreseaza segmentului mediu plus.
Proiectul este situat intr-o zona linistita din Otopeni, cu acces facil la Aeroportul International Henri Coanda (2 minute), Aeroportul Baneasa (2 minute), Centrul Comercial Feeria Baneasa (5 minute). Complexul beneficiaza de un club propriu cu spatii cu functiuni conexe (comert si servicii).
Gran Residencia va fi lansat in cadrul Targului National Imobiliar organizat la World Trade Center in perioada 26-29 aprilie 2007. Constructia proiectului va incepe in mai 2007 si va fi finalizata in septembrie 2008. Vanzarile vor incepe de la 15 mai 2007.

Neocasa a fost înfiinţată în anul 1998, devenind unul din liderii pieţei imobiliare româneşti. Filozofia companiei constă în abordarea în mod proactiv a pieţei şi pe asigurarea de servicii imobiliare complete bazate pe profesionalism, performanţă şi orientare către client. Gama de servicii include intermedieri pentru tranzacţii imobiliare, consultanţă în investiţii, studii de piaţă, evaluări şi expertiză, strategii de marketing şi PR, servicii post-vânzare, admnistrare a proprietăţilor, gestionare de proiecte.

www.neocasa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *