LifeStyle

GoodLife Channel – un nou post TV va emite din 21 decembrie

GoodLife Channel, postul de televiziune care promoveaza un mod de viata sanatos, armonios si optimist, va fi lansat joi, 21 decembrie. GoodLife Channel este un post de nisa care isi propune sa devina suportul starii de bine a publicului sau, oferindu-i solutii pentru mentinerea sanatatii, confortului fizic, mental si social.

Sloganul noului post de televiziune este „Pentru starea ta de bine”, GoodLife Channel promovand informatiile indispensabile vietii sanatoase, bunei integrari sociale si petrecerii placute a timpului liber.

Formatele difuzate de noul canal de televiziune se axeaza pe recreere, timp liber, dieta, intretinere fizica, educatie si cultura. Emisiunile sunt destinate unui public urban, cu varste intre 18 si 49 de ani, venituri medii si peste medie, studii medii sau superioare, persoane moderne, optimiste, active si preocupate sa aiba o viata sanatoasa din punct de vedere fizic, intelectual si relational.
De la ”Exclusiv Masculin” si „Globe Trotter”, pana la „Hobby Show” si „Relax!”, programele GoodLife Channel isi propun sa aduca telespectatorilor chef de viata si o stare cu adevarat buna si relaxata.

Grila de programe definitiva va intra in vigoare la inceputul lunii ianuarie 2007, in zilele ramase din decembrie difuzandu-se un program special de sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *