AUTO

Golf Variant, oferta in Romania


Noul Golf Variant este disponibil din 24 septembrie la toti distribuitorii Volkswagen din tara. Golf Variant se lanseaza oficial si in Romania dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Lansarea oficială a noului Golf Variant va fi marcată de evenimente tematice organizate de catre distribuitorii Volkswagen. Invitaţii la aceste evenimente vor avea ocazia să participe la sesiuni de test-drive şi să afle detalii complete despre noul model. Noul Golf Variant preia de la modelul Golf liniile de design frontale si motorizarile diesel si pe benzina.

Daiana Stoicescu, PR Volkswagen, descrie noul Golf Variant : « Oglinzile exterioare cu semnalizator integrat sunt vopsite in culoarea caroseriei si se integreaza optim in designul impresionant al caroseriei, astfel sunt remarcate foarte bine de alti participanti la traffic. Sectiunea frontala dinamica cu farurile care se ingusteaza si realizeaza o trecere perfecta catre lamelele grilei radiatorului confera o imagine impresionanta noului Golf Variant. Grila impunatoare de aerisire de sub bara sportiva de protectie intregeste liniile inconfundabile ale sectiunii frontale.

O nota de lux se remarca la interiorul noului Golf Variant. Aceasta ambianta este asigurata de scaunele sport incalzite si de tapiteria de calitate superioara. Capitonajele portierelor si covorasele din material textil fata si spate sunt adaptate la nuantele de culori ale interiorului la fel ca maneta franei de mana imbracata in piele. » si subliniaza ca : « Elementele cromate si insertiile decorative la nivelul plansei de bord si al intrerupatoarelor completeaza ambianta nobila »

Noua generatie a Golf-ului Variant este disponibila la toti distribuitorii din tara cu trei motorizari, unul pe benzina, de 1.4 litri si 122 de cai putere, si doua diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 si 140 de cai putere.

Doua noi motoare pe benzina de 80 si 102 cai putere, insotite de gama TSI de122 si 160 de cai putere.

Toate cele sase motoare respecta cerintele impuse de noua norma Euro 5.

Pretul de pornire pentru noul Golf Variant este de 13.685 EUR (TVA inclus),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *