LifeStyle

Gina Pistol a fost refuzată de PRO TV, scrie Averea

Gina ar fi vrut să ajute la împlinirea visului unuia dintre concurenÅ£ii de la “Dansez pentru tine”Gina Pistol a înregistrat zilele trecute un eÅŸec. Blonda ar fi trebuit să intre în echipa de “dansatori-vedete” a show-ului “Dansez pentru tine” difuzat de Pro TV. Din nefericire, nu a trecut selecÅ£ia ÅŸi a ales să devină prezentatoare a unui proiect pe Internet, scrie Averea.

Producătorii emisiunii-concurs “Dansez pentru tine” au definitivat echipa de vedete fără a o include ÅŸi pe Gina Pistol. DeÅŸi se afla iniÅ£ial în cărÅ£i, aceasta a primit un refuz pe ultima sută de metri a selecÅ£iei. Ea ar fi trebuit să facă pereche cu unul dintre concurenÅ£i ÅŸi să-l ajute să-ÅŸi îndeplinească visul. Sarcina revine acum Laurei Cosoi, Andreei Bălan, Alinei CriÅŸan (A.S.I.A.), Corinei Ungureanu, lui Cosmin Stan, Costi Ioniţă ÅŸi Adrian Tapciuc, conform cotidianului Averea.

Gina a renunţat la televiziune anul trecut, în momentul în care şi-a deschis o agenţie de hostess. Ocupată cu lansarea afacerii sale pe piaţă şi din lipsă de timp, vedeta s-a văzut nevoită să refuze mai multe oferte venite din partea majorităţii posturilor româneşti.
Acum, singura opţiune a rămas o emisiune on-line postată pe site-ul lui Florin de la HiQ.
“Mi se pare distractiv să prezint ÅŸtirile, mai ales că pot să o fac în maniera mea proprie”, ne-a declarat blonda. Ieri după-amiază a fost postat primul filmuleÅ£ din cariera on-line a Ginei.

Mai departe cititi in Averea >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *