LifeStyle

George Michael va concerta la BucureÅŸti, pe 31 mai

CântăreÅ£ul britanic George Michael va susÅ£ine pe 31 mai un concert la BucureÅŸti, pe stadionul “Lia Manoliu”, se arată pe site-ul oficial al artistului.
Concertul pe care Michael îl va susÅ£ine în România face parte din turneul “25 Live”, primul pe care artistul îl face în ultimii din ultimii 15 ani, sărbătorind astfel 25 de ani de carieră în muzica pop. Turneul a debutat la Barcelona, pe 24 septembrie 2006, iar în vara acestui an va mai cuprinde show-uri în Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria etc. Printre piesele pe care George Michael le va prezenta în concert se numără ÅŸi hiturile “Father Figure”, “Too Funky” ÅŸi “Faith”.
Georgios Kyriacos Panayiotou, faimos sub numele de George Michael, este autorul melodiei “Careless Whisper”, unul dintre cele mai mari succese ale anilor ’80. El ÅŸi-a început cariera muzicală în duetul pop “Wham!” iar în 1987 a înregistrat primul sau album solo, “Faith”, care s-a vândut la lansare în peste 14 milioane de exemplare.
Albumele sale s-au vândut în 80 milioane de exemplare. Cel mai recent, “Patience”, s-a situat în topul celor mai bine vândute albume din Marea Britanie, la lansarea sa pe piaţă în 2004.
În ultima perioadă, Michael a fost implicat în mai multe scandaluri legate de droguri. În ianuarie, el a fost pus sub acuzaţie pentru că şi-a condus maşina sub influenţa substanţelor interzise, dar cântăreţul a negat acest lucru. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de şase luni de închisoare.
Anul trecut, el a fost arestat de mai multe ori, după ce a fost găsit adormit la volan, după ce consumase cannabis. George Michael a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a pus capăt anilor întregi de speculaÅ£ii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. ÃŽn urma “evenimentului”, Michael a scris un cântec, “Outside”, ale cărui versuri ÅŸi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *