LifeStyle, MUZICA

George Michael la Bucuresti

Ieri a avut loc un show de zile mari pe stadionul Lia Manoliu, iar fanii lui George Michel au fost in culmea incantarii ascultandu-l live pentru prima data in Romania.

Atmosfera a fost incalzita de Sistem si Loredana, dar abia la intrarea in scena a starului spiritele s-au incins. Artistul si-a promovat astfel ultimul album „Twentyfive”.

Dupa o pauza de mai bine de 15 ani, in care a preferat sa lase deoparte turneele, George Michel a revenit in atentia publicului cu piesele sale din cei 25 de ani de cariera muzicala „Father Figure”, „Too Funky” sau „Faith”.

„Flawless” este melodia care a deschis o prestatie de exceptie, cantaretul aratand ca si la 42 de ani este in aceeasi forma care l-a consacrat. Cu un costum negru specific si ochelari de soare, Michael a fost acompaniat de fani pe tot parcursul serii.

Dovada ca cei mai infocati fani, care au ales sa plateasca 33 de euro in plus pentru a deveni membri ai fan-clubului artistului si astfel sa vada showul exact de langa scena n-au avut nici urma de regret pentru alegerea facuta. Preturile biletelor nu au fost mici, dar lumea s-a aratat multumita.

S-au distrat pe cinste, mai ales la sfarsitul concertului, cand englezul George Michel l-a ironizat pe presedintele american si premierul britanic printr-o mascota gonflabila George Bush si un catelus care purta steagul SUA. Parodia a fost sustinuta de piesa „Shoot The Dog”.

In final, George Michel si-a luat la revedere de la publicul roman „Multumesc. Ati fost fantastici. Noapte buna.”. Asa s-au incheiat cele 2 ore de dans, muzica si nebunie. Cum spunea chiar starul insusi „un artist nu poate rezista decat daca face muzica cea mai buna”. Asta a dovedit din plin George Michel.

www.jucaushii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *