Vedete

Gemenii Jolie-Pitt: 10 milioane de lire?

Angelina Jolie a nascut sambata seara (12 iulie) prin cezariana un baietel, Knox Lenon si o fetita, Vivienne Marcheline, la un spital din Franta. Brad Pitt, tatal gemenilor, a fost alaturi de frumoasa actrita in timpul nasterii.

Statutul de cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood aduce cu sine si oferte spectaculoase pentru vanzarea primei fotografii a noilor nascuti, o publicatie americana oferind suma de 5,5 milioane de lire sterline in acest scop.

Cu toate acestea, expertii sunt de parere ca pretul primei fotografii a micutilor ar putea fi mult mai mare. Publicistul Max Clifford a estimat valoarea fotografiilor pana la 10 milioane de lire sterline, in care caz, gemenii Jolie-Pitt ar deveni cei mai bine platiti bebelusi vreodata. Evident, banii incasati in urma vanzarii fotografiei urmeaza a fi donati in scopuri caritabile.

Michel Sussmann, medicul Angelinei Jolie a declarat: “Parintii si copii se simt excelent. Totul este bine. Operatia a decurs pergect. Angelina este foarte bine dispusa. Brad Pitt i-a fost alatrui. Mamica si taticul sunt extrem de fericiti”.

Totodata, medicul a precizat ca operatia a avut loc inainte de data stabilita initial “din motive medicale”, pentru ca micutii sa vina pe lume “in cele mai bune conditii”. In incheiere, dr. Sussmann a precizat ca Angelina Jolie va mai ramane internata pentru cateva zile.

Se crede ca Angelina Jolie va pleca de la spital cu un elicopter ce va ateriza pe acoperisul cladirii, cel mai probabil in timpul noptii, pentru a evita sa fie fotografiata.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *