Evenimente

Gastile de B-boys din Romania se lupta pentru suprematie – Romania B-boy Contest 5vs5

Pe 16 februarie 2008 gastile de Bboy din toata tara vor sta fata in fata, intr-o confruntare 5 vs 5 pentru a-si disputa suprematia in Breakdance. Romania Bboy Contest 5vs5, competitie organizata de 3C Events si www.romaniabboy.ro va avea loc sambata, 16.02.2008, incepand cu ora 15.00 la Casa de Cultura Preoteasa (Calea Plevnei nr. 61).

Breakdance-ul (B-boying-ul), aparut in jurul anilor ’80 in Bronx (SUA), este unul din cele patru elemente reprezentative pentru cultura hip hop (Dj , Mc , Graffiti , BBOYIN). In zilele noastre, Breakdance-ul a devenit un stil de viata pentru multi oameni prinsi in miscarea Hip-Hop, iar in multe tari este adoptat ca si „sport national’. Fenomentul a inceput sa prinda radacini si in Romania, trupele romanesti de b-boy reusind sa ocupe locuri fruntase la concursuri internationale, dansand alaturi de trupe din Coreea, Franta, Germania, Austria – tari recunoscute ca avand o cultura hip-hop solida.

In concurs se vor confrunta cel putin 16 trupe, printre acestea numarundu-se cele mai bune trupe de B-Boys din tara campioane la multe competitii (Crazy Style Crew, Supersonic, Breakstuff, ActiVisionZ, OutOfControl, FreaKQuency, Tupeu, Moonwalkers, RBC, Dlt). Castigatorii locului I isi vor adjudeca, pe langa titlul de „cea mai buna trupa de B-boying din Romania” si premiul cel mare, in valoare de 500 EURO.

Pentru eveniment va mixa unul dintre dj-ii consacrati in domeniu – Dj Paul (C.T.C. & Turn Table Science) insotit de beat-urile live ale Trupei Iod – o trupa de rock alternativ cu influente electro, care promite sa faca atmosfera, atat pentru a inspira trupele participante, cat si pentru a tine publicul conectat.

Inscrierile se pot face pana duminica, 10 Februarie 2008 prin email la jr@romaniabboy.ro sau telefon la 0766.853.175 / 0723.302.465.

Evenimentul este deschis publicului larg, cei interesati sa-si sustina favoritii o pot face, intrarea la eveniment costand 10 lei.

Romania Bboy Contest 5vs5 se desfasoara sub patronajul 3C Events – prima agentie care a organizat in Romania evenimente si concursuri din categoria de street-dance & break-dance.

Sol Sinceac
Managing Partner 3C Events

0729.035.986
www.romaniabboy.ro

www.romaniabboy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *