Evenimente

GalerIAA

Miercurea aceasta, pe 17 iunie 2009, la orele 20, IAA Young Professionals găzduieşte la IAA House tinerii din publicitate, pentru vernisajul GalerIAA – un program cultural dedicat talentului artistic “de weekend”, dar şi hobbyurilor.

Cu o avere ce însumează peste 60 de lucrări şi colecţii, de la picturi la degetare, GalerIAA este o mărturie a tinerelor talente şi, mai mult, un loc de întălnire al oamenilor cu pasiuni şi hobbyuri pentru tot ce este frumos.
În cadrul vernisajului, IAA YP a pregătit, de asemenea, câteva surprize pentru cei prezenţi, oferind tinerilor posibilitatea de a sta de vorbă cu unii dintre cei mai talentaţi artişti ai vremurilor noastre. Toate acestea într-o atmosferă relaxată, acompaniată de formaţia Şcoala de Rock (www.rockschool.ro), o formaţie de publicitari muzicieni talentaţi.
AÅŸadar, te aÅŸteptăm miercuri alături de noi la un cocteil de pasiuni, hobby-uri ÅŸi alte obsesii… Nu uita să ne confirmi prezenÅ£a ta pe contactyp@iaa.ro sau la 0731.031.151 ÅŸi să ne spui dacă vii singur sau cu gaÅŸca. Intrarea este liberă.
Expoziţia va dura timp de o lună de zile, iar vizionarea lucrărilor se va putea face de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00. (cu excepţia zilelor în care se anunţă alte evenimente ale IAA) sau, oricând, pe site. Sculpturile şi colecţiile vor fi expuse numai în seara vernisajului, ulterior putând fi vizionate doar pe iaa.ro.
GaleriaIAA este un proiect cultural iniţiat de IAA Young Professionals şi adresat tinerilor talentaţi şi creativi, care privesc arta ca pe cea mai importantă formă de comunicare. Prin acest proiect, dorim să celebrăm importanţa lucrurilor făcute din pură pasiune, fapt care, uneori, la job, este imposibil.
Partenerul media al evenimentului este Metropotam.ro.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sub 30 de ani sau studenţi în ani terminali, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi comunicării. (http://www.iaa.ro/Young-professionals/Introducere/45.html).

www.iaa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *