LifeStyle

Galele Studenţeşti 2006 – Costineşti Umplugged

Agentia pentru Sprijinirea Studentilor, ANSIT si ANT a lansat cel mai important eveniment al anului de pe litoralul romanesc, Galele Studenţeşti Umplugged 2006.
Evenimentul a inceput la CostineÅŸti pe 21 iulie si tine pana pe 20 august 2006.
Proiectul are ca scop promovarea tinerilor care activează în Casele de Cultură ale Studenţilor, adevăraţi artişti cărora le vom da ocazia să-şi demonstreze talentul, totul într-o atmosferă deosebita.
Peste 300 de tineri care activează în cele mai mari centre universitare din ţară, au ocazia să îşi prezinte programele artistice. Trupele de folk, rock, dance sau funk jazz susţin concerte în prezenţa unui public studenţesc, care numără în Costineşti peste 10.000 de persoane în această perioadă. Tinerii ce doresc să se lanseze în lumea muzicii au ocazia să înveţe de la trupe deja consacrate, care vor concerta la Disco Verona, Complexul „Vraja Mării” şi la White Horse. Sarmalele Reci au deschis sezonul concertelor în seara zilei de 21 iulie, declarîndu-se încîntaţi să participe la proiect. „Srijinim cu plăcere evenimentele unde tinerii sînt încurajaţi să fie activi şi participăm şi noi cu ce ştim mai bine, cîntăm”, a declarat Zoltan, solistul trupei Sarmalele Reci.
Mai sînt aşteptaţi în Costineşti cei de la Parlament (28 iulie), Ţapinarii (4 august) şi Timpuri noi (9 august).
Cortul ANT, amplasat pe plaja din Costineşti a devenit în numai o săptămînă atracţia principală a tinerilor, care se înscriu la competiţii sportive (volei, fotbal) sau la cursuri de aeorbic.
Seara, pe lîngă concerte, se organizează proiecţii de film la Terasa Sport, concursuri miss, spectacole de dans şi de stand-up comedy, susţinute de reprezenzanţii a paisprezece Case de Cultură Studenţeşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *