Evenimente

Gala ziaristilor: jurnalisti pe post de fotomodele

WTCB in parteneriat cu Societatea Romana de Radiodifuziune si cu MENTOS isi propun sa schimbe perceptia asupra ziaristilor, pentru o seara acestia trebuind sa-si demonstreze abilitatile in fata unor probe de indemanare, dans, spontaneitate, prezentare a unor tinute speciale, de zi si de seara. Timp de doua ore ziaristii vor defila pe podium in creatii semnate Catalin Botezatu, Irina Schrotter, Cristina Nichita, Liza Panait, Adina Buzatu, Mihai Albu si Veronnese. Anul acesta 13 fete si 13 baieti: reporteri, redactori si realizatori la posturile de radio, tv si cotidienele din Bucuresti au acceptat provocarea de a fi pentru o seara manechini de moda.Scopul acestui eveniment este de a-i constientiza pe jurnalisti ca este mai usor sa scrii despre un lucru, decat sa il faci. Speram astfel, ca acest concurs ii va face pe jurnalisti sa fie mai indulgenti in scrierile lor. Insa aceasta Gala va fi o seara de cunoastere, de buna dispozitie si distractie, o seara in care toti vor fi castigatori: concurenti, membrii ai juriului, invitati. Juriul va fi compus din oameni politici, cantareti, creatori de moda, sponsori.

Evenimentul se va finaliza cu trei mari premii acordate de J’Info Tours, Philips, Tarom, Special Air Services a Helicopter Business si Tivoli Audio si totodata se va alege ‘Miss Gala Ziaristiilor’, ‘Mister Gala Ziaristiilor’, dar si ‘Cel mai bun dansator’ si ‘Cea mai buna dansatoare’. Premiul cel mare va fi acordat de companiile J’Info Tours si Tarom si consta intr-o excursie de o saptamana la un hotel de 3* la Paris.

In acest context, avem deosebita placere de a va invita sa participati in cadrul evenimentului. Desfasuratorul Galei se gaseste atasat.
http://www.wtcb.ro/events/2007/gala_ziaristilor2007/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *