Evenimente

Gala Premiilor Comertului Traditional – 29 mai 2008 Hotel Hilton salonul Le Diplomat

Piata, revista bunurilor de larg consum, organizeaza cea de a treia editie a Galei Premiilor Comertului Traditional 2008. Evenimentul isi propune sa sprijine dezvoltarea sectorului format din micile magazine care comercializeaza bunuri de larg consum in contextul competitiei tot mai puternice pe piata romaneasca a marilor lanturi comerciale internationale.

Competia rasplateste performantele financiare, profesionalismul, spiritul de initiativa si capacitatea organizatorica a intreprinzatorilor ,disponibilitatea lor de a pune in aplicare concepte moderne de marketing si tehnici performante de vanzare,demonstrate pe parcursul anului.

Castigatorii premiilor sunt desemnati pe baza unor criterii stabilite pentru fiecare categorie de premiu de catre un juriu specializat. Valoarea totala a premiilor este de 23000 euro, constand in vouchere de cumparare valabile in reteaua MetroCash&Carry.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc in seara zilei de 29 mai 2008, incepand cu ora 19.00 in salonul Le Diplomat al hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Pentru inscrieri si detalii puteti accesa site-ul evenimentului:

www.revista-piata.ro/evenimente/premiile-comertului-traditional-2008.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *