Vedete

Gabriela Cristea si Ilinca Vandici, recompensate de sefi

Gabriela Cristea si Ilinca Vandici, vedetele postului Kanal D au fost invitate in Turcia pentru un training alaturi de vedetele Dogan Turcia.

Multumiti de rezultatele obtinute in 2007 de frumoasele prezentatoare ale emisiunilor “Nora pentru mama” si “Bulevard” mai marii postului le-au propus Gabrielei si Ilincai sa participe la un trainig special alaturi de vedetele Dogan Turcia care va avea loc in acest weekend.

Mai mult decat incantate, fetele au acceptat fara sa stea pe ganduri urmand sa ajunga in Istanbul pe 25 ianuarie. Cele doua vor fi cazate intr-un hotel de 5 stele, aflat pe malul Bosforului si vor avea parte de un tratament regal care va include pe langa training -sauna, piscina, masaj, receptii si o sesiune de shoping. Cum Valentine’s Day se apropie fetele vor profita de calatorie pentru a face cumparaturi pentru cei dragi din Istanbul, oras recunoscut pentru oferta imensa de produse.

“Sunt mai mult decat nerabdatoare sa ajung la Istanbul impreuna cu Ilinca si sa-i cunosc pe colegii mei din Turcia carora le admir profesionalismul si de la care sunt convinsa ca voi avea multe de invatat. Voi profita de timpul liber pentru a vizita monumentele istorice si pentru a face cumparaturi pentru Valentine ‘s Day. Sunt convinsa ca ne vom distra de minune” ne spune Gabriela Cristea, frumoasa moderatoare a reality- showului “Nora pentru mama”, care domina topurile de audienta din 2008.

Vezi galerie foto cu Gabriela Cristea.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *