Concerte

Fusion Explosion cu jazz, rock, blues si funk la Hard Rock Cafe

Seria concertelor Blue Monday continua luni, 12 octombrie, de la ora 20:30 cu Fusion Explosion, o imbinare armonioasa de stiluri si personalitati muzicale. Seara de jazz, rock, blues si funk ii va avea ca invitati speciali pe Berti Barbera, Nicu Patoi & Platonic Band si Joanna Hartescu.

Playlist-ul celei de-a patra editii Blue Monday a acestui sezon va cuprinde piese din repertoriul catorva legende ale muzicii: Joe Satriani, Janis Joplin, John Lee Hooker sau John Mayall

Spectacolul de luni seara poate fi considerat o explozie in sensul tendintelor actuale de fuziune. Reunim pe aceeasi scena trei artisti de prim rang care propun pe scena de jazz-blues elemente de noutate intr-un spectacol de interdependenta stilistica. Vom asculta muzica de calitate intr-o maniera unica, intrucat acest concert aduce publicului o sinestezie nemaintalnita de valente muzicale, intr-o formula ce nu se va mai repeta. De altfel, proiectul Blue Monday se straduieste, de fiecare data, sa aduca publicului noi si noi experiente artistice, a declarat Mike Godoroja, gazda evenimentului.

Serile Blue Monday continua la Hard Rock Cafe in fiecare seara de luni, incepand cu ora 20:30 cu artisti autohtoni printre care AG Weinberger, Desperado, Analia Selis, dar si cu nume internationale precum Boo Boo Davis sau Michael Burks.

Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 6261
E-mail: bianca.gatlan@hardrockcafe.ro
www.hardrockcafe.com
office@streetwisepr.ro
http://www.streetwisepr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *