Evenimente

Fundatia non profit EQUALIS acorda primele imprumuturi studentilor cu dificultati financiare!

Saptamana aceasta Fundatia EQUALIS a acordat primul “Credit pe Merit”!

Primul student selectionat pentru a beneficia de un credit cu dobanda sociala este in ultimul an la Drept si imprumutul acordat este destinat sustinerii sale financiare in vederea finalizarii cu succes a studiilor si a pregatirii pentru examenul de admitere la Institutul de Magistratura. Beneficiarul va putea astfel sa se concentreze exclusiv asupra invatatului, fara a fi nevoit sa munceasca in perioada de pregatire a examenelor. El va beneficia de o perioada de gratie de un an, incepand sa ramburseze imprumutul abia la inceputul anului 2009.

Cei interesati de un astfel de imprumut (cu precadere studentii in anii terminali ce urmeaza o forma de invatamant postliceal, universitar sau postuniversitar) pot completa si trimite o solicitare de credit online, pe site-ul www.equalis.ro.

Fundatia non profit EQUALIS isi propune ca obiectiv sprijinirea studentilor aflati in dificultati financiare facilitandu-le obtinerea de imprumuturi cu dobanda sociala. Lansat in Bucuresti in 2007, acest proiect inovator si unic in Romania se doreste a fi dezvoltat rapid in centrele universitare din tara.

EQUALIS doreste sa promoveze efortul individual, onestitatea intelectuala si deschiderea spre lume a tinerilor.

Pentru detalii, vizitati www.equalis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *