MUZICA

Fuego lanseaza primul DVD de colinde – “In noaptea de Craciun”!

Colinde FuegoAn de an, binecunoscutul interpret, Fuego, vine in intampinarea fanilor sai cu cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun. Anul acesta, casa de discuri EUROMUSIC, va lansa pe piata muzicala din Romania cel mai frumos album de colinde intitulat “In noaptea de Craciun”.Cel de-al patrulea album de colinde din cariera artistului, aduce atat melodii culese din diverse zone ale tarii, ce nu au mai fost interpretate pana acum, cat si piese ale caror texte au fost compuse de doamna Carmen Aldea Vlad. Pentru un sound unic, Alexandru Malschi si Razvan Crivaci au folosit instrumente de acustica si suflatori. Odata cu lansarea comerciala a albumului, Fuego a pregatit o surpriza fanilor sai .Este vorba despre primul DVD de colinde din Romania. Incepand de luni, 4 decembrie, acesta se va afla la toate punctele de vanzare, fanii putandu-se bucura de cele mai frumoase videoclipuri pentru Sarbatorile de Iarna.
23 de videoclipuri noi-noute au fost realizate special pentru acest material . Filmarile s-au desfasurat la Borsa – Maramures, in urma cu aproximativ doua luni, zona in care, anotimpul iarna isi intrase in drepturi, totul in jur fiind acoperit de zapada.
Doua dintre aceste colinde,”Colinda pentru parinti” si “E noaptea de Craciun” se afla deja in difuzare pe posturile de televiziune.

 

Fuego a pregatit o surpriza fanilor sai .Este vorba despre primul DVD de colinde din Romania. Incepand de luni, 4 decembrie, noul album se va afla la toate punctele de vanzare, fanii putandu-se bucura de cele mai frumoase videoclipuri pentru Sarbatorile de Iarna.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *