LifeStyle

FREE ADVERTISING la LICITATIE cu ELE.ro!

Ele.ro se lanseaza pe Sales & Consultanta in construirea proiectelor si a ofertelor specializate in functie de target si strategie.

Conceptul de baza al experimentului Ele.ro consta intr-o licitatie cu cele mai bune idei de campanie online. Pe baza ideii care va fi selectata, va fi construit un proiect pilot caruia i se garanteaza dezvoltare, implementare si rezultate inca de la inceput! Totul gratuit. Licitatia se va desfasura in perioada 4-18 iunie.
La licitatie poate sa participe orice companie care:
i. Nu deruleaza in paralel o companie platita, cu concept similar, pe alte medii concurente
ii. Se adreseaza targetului Ele.ro
iii. IndeplineÅŸte criteriile de selectie stabilite de Ele.ro
Prin intermediul acestei prime licitatii organizate de ELE.ro pentru o campanile-pilot, Anne Matea, Business Director pentru ELE.ro, ofera consultanta in stabilirea conceptului, targetare in functie de caracteristici socio-demografice, planificare pe baza obiectivelor prestabilite si monitorizarea rezultatelor. Campania pilot se va desfasura pe o perioada de 4 pana la 6 saptamani.
“Acest proiect este o initiativa indrazneata, care confirma faptul ca Vodanet este o companie care dedica timp, energie si experienta spre a veni in intampinarea clientilor. Speram ca acest proiect sa trezeasca interesul cat mai multor companii din diverse domenii. Credem cu tarie ca astfel de initiative vor ajuta piata online, iar rezultatele pozitive se vor vedea in timp. Contam pe suportul tuturor colegilor nostri care activeaza in domeniul online.”, declara Roxana Precu, Client Service Director Vodanet Media.

Companiile interesate sa participe la selectie pot trimite briefurile la Departamentul de Client Service al Vodanet Media catre: Roxana Precu, Client Service Director, pe urmatoarea adresa: roxana.precu@vodanet.ro

Proiectul castigator va fi selectat de catre o comisie care va fi alcatuita din: Anne Matea, Business Director Ele.ro si coordinator al proiectului, Roxana Precu, Client Service Director, in colaborare cu reprezentanti ai agentiilor de publicitate.

Despre Ele.ro

Ele.ro face parte din portofoliul Vodanet Media, alaturi de www.acasa.ro, www.bloombiz.ro, www.smartbuy.ro.

Conform statisticilor Trafic.ro, Ele.ro are un trafic de aproximativ 1 000 000 de vizitatori si cca 10 milioane de afisari lunar, fiind pe locul 2 in topul celor mai vizitate site-uri pentru femei din Romania. Ele.ro este pentru orice femeie un instrument care te ajuta sa te intalnesti cu informatia si oamenii de care ai nevoie (revista, gastronomie), care te binedispune (horoscop, felicitari, avatar) si, este in acelasi timp o modalitate de a comunica (forum, blog), de a dezvalui ceea ce esti.

Despre Vodanet Media

Dezvoltand proiecte care ating interese dintre cele mai variate, raspunzand la o gama larga de intrebari si oferind solutii si servicii in maniera creativa si profesionista, Vodanet s-a impus ca un jucator important pe piata de publishing si advertising online.

Cu o activitate de 7 ani in media si publicitatea online romaneasca Vodanet Media detine in portofoliul sau de publisher branduri precum: www.acasa.ro, www.ele.ro, www.imagoo.ro, www.bloombiz.ro, www.smartbuy.ro, proiecte care insumeaza un trafic de peste 3,2 milioane de vizitatori lunar conform www.trafic.ro, si a dezvoltat serviciul de inchiriere si cumparare DVD cu livrare la domiciuliu exclusiv online, www.videomax.ro care serveste peste 25.000 clienti doar in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *