LifeStyle

Fotojurnalism de Jurnalul: Expozitie & album

Pentru al treilea an consecutiv, expozitia Fotografie de Jurnal revine in foaierul Teatrului National din Bucuresti, intre 5 si 22 decembrie 2006. 
 

Fotojurnalism de calitate, expozitia si albumul “Fotografie de Jurnal 2006” prezinta oameni simpli dar personaje, locuri obisnuite dar istorie, intamplari banale, dar viata, si, nu in ultimul… cadru, viata, dar spectacol.
Taberele de sinistrati de la Spantov si Rast, traditii romanesti, competitii sportive, o operatie pe creier, fetite cu papusi, concerte, un santier naval, dans, Rosia Montana si Canada fara versus intre ele, o partida matinala de pescuit, tragedia unor mineri, maini ce se ridica, un tren personal… Sunt fotografii ce prezinta anul 2006, asa cum l-au vazut Karina Knapek, Bogdan Iurascu, Christian Silva, Dan Marinescu, Gabi Boholt, Lucian Alecu, Marin Raica, Victor Stroe, cei opt fotoreporteri prezenti anul acesta in album si in expozitie.
Vernisajul expozitiei “Fotografie de Jurnal” va avea loc marti, 5 decembrie, ora 18:30, in foaierul Teatrului National din Bucuresti. “Prefata” evenimentului este semnata de Marius Tuca.
 
 

PS Nu ratati nici Editia de Colectie a Jurnalului National de astazi, dedicata fotografiei si fotografilor! De la fotograful din Cismigiu pana la cabina impersonala din statia de metrou – le regasiti istoria maine, intr-un numar special, “de Colectie”!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *