LifeStyle

Fotbalisti implicati in furturi de masini

Andrei Mărgăritescu, aflat în atenţia procurorilor pentru o presupusă implicare într-un caz de furturi de maşini, a sosit, joi, la aeroportul Otopeni, împreună cu lotul celor de la Dinamo, care urma să plece la Cluj-Napoca şi apoi la Bistriţa pentru un meci din Cupa României, dar el nu a trecut de check-in. Mărgăritescu a fost aşteptat de trei persoane îmbrăcate în civil la terminalul plecări interne şi a părăsit, în jurul orei 17.15, Aeroportul Internaţional Henri Coandă împreună cu aceştia. Cristi Munteanu arestat de Poliţie.

Fotbalisti arestati

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Lidia Salca, autoturismul pentru care sunt audiaţi Munteanu şi Mărgăritescu a fost recuperat, iar cei doi fotbalişti sunt audiaţi pentru a se stabili exact ce implicare au în acest dosar. Până la această oră nu a fost emisă nicio ordonanţă de reţinere, a mai spus Salca.

“Este o premieră în fotbalul românesc. Un fotbalist este practic scos din lot de poliţie şi este audiat (pentru un presupus furt de maşini de lux) “, a spus jurnalistul Cătălin Tolontan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *