Stiri

Fotbal: Liga Companiilor pe teren mic

Liga Companiilor la fotbal pe teren mic va debuta in luna martie 2011. A fost anuntat o competitie la care au acces companiile din Romania indiferent de domeniul de activitate vine ca o consecinta directa a interesului manifestat pentru fotbalul amator organizat intr-un sistem de desfasurare modern. In prima faza, competitia va reuni la start primele 8 echipe clasate in Cupa Constructorilor (editia a V-a), eventualele locuri vacante urmnd a fi ocupate in ordinea din clasamentul final. Sistemul va fi tip liga, fiecare echipa evoluand o singura data mpotriva celorlate grupari.

Sezonul al doilea al Ligii Companiilor, desfasurat in perioada septembrie-decembrie 2011, va fi structurat pe esaloane valorice.
In consecinta, in luna martie 2011, imediat dupa incheierea editiei a VI-a a Cupei Constructorilor, va fi organizat Turneul de Calificare in urma caruia cele mai bune 4 echipe vor accede direct in 1.Liga Companiilor, iar celelalte grupari vor primi dreptul de a participa n 2.Liga Companiilor.

Locul de desfasurare al competitiei va fi arena Alex Com 94 din Bucuresti, iar regulamentul si intreaga organizare vor fi asemanatoare cu cele de la Cupa Constructorilor.

Mai multe detalii vor fi oferite in cadrul Sedintei Tehnice a noii editii a Cupei Constructorilor, care va avea loc in debutul lunii ianuarie 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *