Vedete

Filmul “Sex in restaurant cu Irinel si Monica”, Zmeura de Aur 2007

In editia de marti, ziarul Can Can anunta cu orchestra, artificii si confetti faptul ca a intrat in posesia unui material video incendiar in care Irinel Columbeanu si sotia sa Monica fac sex intr-un restaurant. Povestea tine de cele mai “tari” scenarii de la Hollywood si este creionata perfect pentru a fi urmarita de romanii avizi de filme porno pe gaura cheii.
Povestea incepe cu un tanar care ajunge la ziar si spune ca are filmul pe un CD. Nu se discuta despre bani, insa se vizioneaza filmul. Tanarul care nu are incredere in nimeni, “deconecteaza” computerul de la retea.

Un fel de James Bond am spune. Urmeaza descrierea filmului, din care nu aflam decat ca Monica face una bucata “sesiune” de sex oral. Okay! Si? Continuarea vine in editia de azi, cand jurnalistii de la Can Can descopera restaurantul.

Este vorba, spun ei, despre localul Dragon House din Amzei. Trecem peste istoria cu ospatarii si patronul chinez care a fugit cu banii. Ca intr-un film de actiune, cei de la Can Can au sarit gardul localului, inchis intre timp, si, ca niste veritabili detectivi, au urmarit indiciile, gaura cheii fiind elementul cheie! Nu ati cazut de pe scaun de ras?

Faza de cascadorii rasului vine insa la sfarsitul materialului. Iata dovada: “Stiind ca legislatia in vigoare poate sanctiona difuzarea unor asemenea imagini, desi ele pot constitui si ultraj la adresa ordinii publice, noi nu am cumparat filmul pentru ca nepublicand-ul, nu aveam ce sa facem cu el.

Dar, aseara, culmea, inainte de inchiderea editiei, am primit un mesaj la deja celebra noastra adresa de mail pont@cancan.ro (n.r. – adresa la care primim zilnic sute de mesaje cu diferite informatii, unele bomba), de unde aflam ca filmul se poate viziona la o anumita adresa de internet. Cei care sunt curiosi pot viziona acolo chiar si filmuletul”.

Dupa ce ne este prezentata parerea cititorilor, avizi de cunoasterea secretelor organice ale cuplului Columbeanu, citim aceasta fraza: ” Cei interesati in vizionarea imaginilor pot gasi adresa unde se afla filmul, intrand aici”.

Ei bine, dand click pe “aici”, intram pe YouTube, site-ul unde oricine poate urca un fimulet incriminator, dupa care il poate uploada pe propriul site, fiind total acoperit. Daca il intreaba cineva, el spune: “ne pare rau, nu noi am urcat filmul, ci un user”.

Hehe, nice try! Numai ca, se vede clar ca cel care a urcat filmul pe YouTube nu prea se pricepe la Internet. De ce? Pentru ca in loc sa-i dea un titlu usor de gasit la search, un titlu bomba, asa ca povestea, el isi trece numele de user, adica “ircomoco”.

Or in aceste conditii, este imposibil sa gasesti filmuletul! In plus, filmul este fara embed! Ceea ce inseamna ca nu poate fi imprumutat de altii. Or daca cineva chiar vrea sa urce un film incendiar, ce motive are sa se ascunda?

Si sa nu-i lase nici pe altii sa-l promoveze. Asta chiar suna urat. Oricum, cert este ca filmul poate fi urmarit pe site-ul ziarului, asa cum a aparut pe YouTube, de unde a fost scos intre timp, tot de “user”.

Dupa ce am vizionat filmul, putem spune fara exagerari ca “Sex la restaurant cu Irinel si Monica”, poate candida cu usurinta la Zmeura de Aur 2007! Da, la cea mai proasta productie a anului.

Timp de 7 minute, deveniti voyeuri, va uitati pe gaura cheii si nu vedeti nimic. Nici macar fata Monicai. A, si nici organul lui Irinel, mascat perfect de un pahar. Al dracu’ unghi de filmare! Cum s-o fi nimerit acel pahar fix pe directia “punctului fierbinte”? Raspunsul va apartine! Andrei Vulpescu  www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *