FILME

Filme pe terasa Promenada Mall: șase săptămâni de proiecții gratuite

Mall Promenada continuă seria de proiecții gratuite de filme și îi invită pe bucureșteni să evadeze în zilele toride de vară într-o atmosferă inedită, în aer liber, pe terasa centrului comercial. De la titluri de colecție până la blockbusterele ultimilor ani, seria de proiecții le aduce săptămânal vizitatorilor 7 genuri diferite, pentru toate preferințele: comedie romantică, science fiction, aventură, documentar sau concert muzical, film biografic, thriller și film clasic.

Săptâmâna a început luni cu renumita comedie romantică You’ve got mail și continuă cu titluri deja consacrate:
Marți – Grease
Miercuri – Tron: Moștenirea
Joi – Concertul Bon Jovi LIVE la Madison Square Garden
Vineri – Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort
Sâmbătă – Firma
Duminică – Mesaj pentru tine

Șapte genuri diferite de filme vor fi animate pentru încă șapte săptămâni de vară, până pe 13 septembrie, cu proiecții gratuite pe terasa mall Promenada, o alternativă de petrecere a timpului liber și de răcorire în lunile toride de vară.

O surpriză plăcută pentru cei care vor veni duminică la proiecția filmului Mesaj pentru tine este campania promoțională de cumpărături: cei care achiziționează produse în valoare de 350 de lei de la H&M, primesc un voucher H&M în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi în magazinul din mall Promenada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *