FILME

Filme de Craciun la Universal Chanel!

Serile vacanței de iarnă vor fi mai frumoase în compania premierelor de la Universal Channel! Așezați-vă comod în fața televizoarelor, pentru că, între 24 și 30 decembrie 2012, în fiecare seară, de la ora 22:00, aici vă așteaptă câte o premieră. Veți avea parte numai de filme de succes, cu actori cunoscuți: O iubire fără sfârşit, Departe de Africa, Adventureland, Misiune de gradul zero, Adevărul despre iubire, Profetul din grotă și Oraşul poliţiştilor.

 

Luni, 24 decembrie, ora 22:00: O iubire fără sfârşit

What Dreams May Come (SUA, 1998) este o dramă despre un bărbat care moare şi ajunge în rai, dar soţia lui, care s-a sinucis după ce l-a pierdut, e trimisă în iad. Acesta decide să rişte totul ca să o regăsească și să o aducă înapoi. În distribuţie: Robin Williams, Cuba Gooding Jr, Annabella Sciorra și Max von Sydow.

 

Marți, 25 decembrie, ora 22:00: Departe de Africa

Celebrul film din 1985 (Out of Africa) cu Meryl Streep, Robert Redford și Klaus Maria Brandauer, regizat de Sydney Pollack, este povestea scriitoarei daneze Karen Blixen, proprietara unei plantaţii de cafea din Africa, în a cărei viață se complică în urma unei poveşti de iubire pasionale.

 

Miercuri, 26 decembrie, ora 22:00: Adventureland

În comedia americană din 2009, un absolvent de colegiu lucrează peste vară în parcul local de distracţii. În mod surprinzător, acesta este locul care îl pregăteşte perfect pentru lumea reală. În distribuţie: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Margarita Levieva, Ryan Reynolds, Martin Starr, Bill Hader și Kristen Wiig.

 

Joi, 27 decembrie, ora 22:00: Misiune de gradul zero

Un film de acțiune din 1990 (Navy Seals), cu Charlie Sheen, Michael Biehn și Joanne Whalley, în care trupele SEAL ale marinei, trimise să salveze echipajul unui avion american prins de terorişti în Orientul Mijlociu, descoperă ceva mai mult de atât.

 

Vineri, 28 decembrie, ora 22:00: Profetul din grotă

Un compozitor schizofrenic, care duce acum o viaţă izolată, îşi propune să rezolve cazul unui om al străzii, mort în condiţii misterioase. The Caveman’s Valentine este o dramă poliţistă cu Samuel L. Jackson şi Colm Feore în rolurile principale.

 

Sâmbătă, 29 decembrie, ora 22:00: Adevărul despre iubire

The Truth About Love îi are în distribuție pe Dougray Scott, Jennifer Love Hewitt și David Christian. O femeie îi trimite un mesaj anonim soţului ei, de Ziua Îndrăgostiţilor, dar se supără când acesta îl ascunde.

 

Duminică, 30 decembrie, ora 22:00: Oraşul poliţiştilor

Într-un orăşel din New Jersey unde stau mulţi poliţişti din New York, şeriful prea puţin respectat găseşte dovezi pentru un caz de corupţie masivă. Cop Land este un film de acțiune din 1997, cu Sylvester Stallone, Robert de Niro, Harvey Keitel și Ray Liotta

Nu uitați: Filme de Crăciun la 22:00, în fiecare seară, între 24 și 30 decembrie, numai la Universal Channel!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *