LifeStyle

Festivalul Brazilor de Craciun 2006, o sansa pentru copii la o lume mai buna!

Marius Moga, trupa Simplu, cunoscuti designeri romani si numerosi oameni cu suflet s-au implicat in cea de-a sasea editie a Festivalului Brazilor de Craciun. 

Incepand cu 30 noiembrie 2006, Festivalul Brazilor de Craciun ofera publicului larg o noua poveste magica a bradului de Craciun si a interpretarilor sale pline de sensibilitate create de designeri renumiti precum Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Ingrid Vlasov, Irina Marinescu, Agnes Toma, Rita Muresan sau Wilhelmina Artz.
Noile povesti ale brazilor pot fi admirate in incinta JW Marriott Grand Hotel urmand ca pe data de 5 decembrie sa fie licitati in cadrul unei seri de gala, anul acesta evenimentul desfasurandu-se simultan cu Gala Festivalului Brazilor de Craciun din Anglia. Sub titlul „Lumea buna face lumea mai buna!”, reprezentanti de marca ai companiilor, mass-media, mediului politic si cultural sunt invitati sa ajute la strangerea de fonduri pentru copiii care au nevoie de ajutor. Licitatia va fi gazduita de Andi Moisescu, cunoscutul prezentator de televiziune, o prezenta constanta a Festivalului Brazilor de Craciun. Vedete precum Marius Moga, trupa Simplu, Andreea Esca, Oana Cuzino, Andreea Raicu, Ioana Moldovan sau Dana Razboiu se vor alatura copiilor in aceasta seara magica.
„Fondurile provenite din licitatia brazilor vor fi folosite de organizatia Salvati Copiii pentru continuarea programului de reintegrare scolara si sociala a copiilor care au fost obligati sa munceasca. Rezultatele anilor precedenti dovedesc utilitatea acestor programe si necesitatea continuarii lor: in 2005 Salvati Copiii a oferit asistenta sociala si educationala unui numar de 615 copii si parintilor lor din Bucuresti si din tara.” mentioneaza Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii.
Activitatile dezvoltate au cuprins recuperarea materiei conform cu programa scolara, activitati de asistenta sociala stradala, consiliere psihologica, asistenta medicala, consiliere juridica, dar si activitati artistice si sportive si acordarea de suport material (rechizite, imbracaminte, alimente).
Aceste rezultate remarcabile nu ar fi fost posibile fara contributia importanta a sponsorilor carora Salvati Copiii le multumeste pentru implicarea si interesul manifestate fata de copiii aflati in situatii dificile.
Sponsorii principali ai editiei 2006 a Festivalului Brazilor de Craciun sunt Artima si Henkel Bautechnik, alaturi de care s-au implicat: Ericsson Telecommunications, Rolex, JW Marriott Grand Hotel, ApaNova, American Express, Avon, BRD Group Société Génerale, Cosmote, Düfa, Germanos, Motorola, Ultex, Artvista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *