Concerte

Fanii Massive Attack vor linga scena

In cadrul platformei de evenimente BECK’SPERIENCE, lansate de Beck’s anul acesta in Romania, grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcul de Triumf). Intrarea in locatie se va face din strada Primo Nebiolo. In primele zece zile de la punerea in vazare a biletelor pentru concert, Massive Attack dovedeste ca are foarte multi fani. Cele mai cerute bilete si primele care se vor epuiza sunt cele din sectorul de langa scena, Gazon A.

In acest moment Massive Attack sunt in plin turneu european, turneu care va face o oprire si in Bucuresti pe data de 2 august. Noul turneu 2008 a avut un punct culminant pe data de 29 iunie cand trupa a fost cap de afis la legendarul Festival Glastonbury. “Masivii” au oferit publicului un show fabulos bazat in mare parte pe super efecte vizuale si au reusit sa starneasca elogii din partea publicului si a presei in aceeasi masura. Show-ul vizual a fost conceput si produs cu un buget de 1,5 milioane de lire sterline de renumitul collective United Visual Artists special pentru acest turneu. Creatia marca UVA va sustine si show-ul Massive Attack ce va fi prezentat publicului roman pe data de 2 august.

Formatia din Bristol a prezentat in premiera o mare parte a pieselor care vor fi incluse pe viitorul lor album, programat sa apara la inceputul lui 2009, dar si binecunoscutele hit-uri Angel, Unfinished Sympathy, Karmacoma, Teardrop sau Safe From Harm.

Beck’s este berea germana numarul 1 in lume si este lider si in Romania in segmentul berilor premium internationale. Beck’s este o marca puternic asociata cu distractia si dinamismul specific tinerilor, avand un spirit liber, inovator si nonconformist. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul BECK’SPERIENCE.

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A si 80 lei pe Gazon – Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *