Evenimente

Expozitie Sarah Einik la Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel imbraca haine de sarbatoare si invita oaspetii sa ii treaca pragul in luna Decembrie pentru evenimente calduroase: o expozitie de pictura, petreceri de Craciun si inchirierea unui palat de Revelion.

Vernisajul expozitiei de arta digitala a artistei Sarah Einik, in data de 29 noiembrie, ora 19.00 inaugureaza petrecerile iernii la Carol Parc Hotel.

Sarah Einik, un artist vizual care experimenteaza cu o serie de materiale si stiluri, a reusit sa transmita emotii controversate prin opere expuse in expozitii organizate in toate colturile lumii: Statele Unite ale Americii, Nigeria, Israel, Russia, Croatia, Romania, Macedonia.
Pentru expozitia de la Carol Parc Hotel, doamna Einik a pregatit o serie de lucrari realizate printr-o tehnica speciala: combinatia unui stil modern, cel digital cu pictura conventionala, rezultatul fiind unic. “Ceea ce veti putea gasi aici este inceputul unui dialog al lucrarilor si al vietii mele cu viitorul. Nu stiu unde ma va duce acest drum, dar stiu sigur ca ma bucur sa il parcurg”.

Expozitia va asteapta zilnic spre vizitare la Carol Parc Hotel, Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti, pana pe data de 14 decembrie 2008.

Petrecerile de cinci stele continua pana la sfarsitul anului: petreceri pentru firme (“Out of Office Christmas Party”), cine romantice, sarbatori in familie si unica petrecere de Revelion in care va puteti bucura de un palat la dispozitia dumneavoastra.

http://www.carolparchotel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *