Evenimente

Expozitie de fotografie Gabi Moisa

Luni, 23 august 2010, ora 19.30, la terasa Musafir by Amarjit va avea loc vernisajul expozitiei Frames. Expozitia reprezinta premiul acordat castigatorului locului al II-lea la Inspired Photography 2009, Gabi Moisa, premiat de asemenea cu un kit portabil oferit de Dynaphos. Frames cuprinde lucrari reprezentative din activitatea fotografica a artistului din ultimul an, oferind, prin diversitatea imaginilor, o privire de ansamblu asupra viziunii sale artistice.

Pentru Gabi Moisa acesta este primul vernisaj personal, el mai participand la o singura expozitie colectiva in cadrul Cluj Fashion Week 2010, intitulata Lifestyle XXI alaturi de nume sonore din fotografia de moda din tara: Marius Baragan, Valentin Calinescu, Cristian Crisbasan, Oltin Dogaru, Alex Galmeanu, Cosmin Gogu, Gabriel Hennessy, Cornel Lazia, Ionut Staicu, Ciprian Strugariu.

Gabi Moisa si-a inceput cariera de fotograf in anul 2006 ca freelancer. Fotografia de moda l-a atras si inspirat inca de la inceput. A realizat campanii de publicitate pentru mai multe companii din tara si strainatate. Lucrarile sale pot fi vazute pe www.imagenic.ro si pe blog-ul gabimoisa.com

Frames cuprinde 15 fotografii cu marimea de 100 x 75 cm realizate pe hartie mata, cu sprijinul Mons Medius Investments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *