Evenimente

Expomariage Bucuresti 2008

Expomariage Bucuresti, cel mai important eveniment din Romania dedicat pregatirii nuntilor, aflat in 2008 la a IX-a editie, s-a desfasurat in perioada 1-3 februarie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului (Sala Unirii, Sala Tache Ionescu si Sala I.C. Bratianu).

Expomariage Bucuresti, cel mai important eveniment din Romania dedicat pregatirii nuntii, s-a aflat in 2008 la a IX-a editie. Desfasurata in perioada 1-3 februarie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului (Sala Unirii, Sala Tache Ionescu si Sala I.C. Bratianu), expozitia s-a bucurat de participare internationala si a punctat si aniversarea a 10 ani de aparitie a revistei Mireasa. Succesul expozitiei a fost dovedit de prezenta a peste 140 de firme de referinta in domeniu, si de cei peste 17.000 de vizitatori care I-au trecut pragul, pe parcursul celor trei zile.
Le multumim pe aceasta cale tuturor celor ce ne-au trecut pragul si ii asteptam si anul viitor, la cea de-a X-a editie a Expomariage Bucuresti.

Peste cateva zile, mirii din Cluj-Napoca urmeaza sa se bucure de Expomariage, la Casa de Cultura a Studentilor, in 15-16-17 februarie 2008, la cea de-a IV-a editie a Expomariage Cluj-Napoca.

www.expomariage.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *