Evenimente

Expo Ideal Mariaj 2008

Singurul targ profesionist de nunti din Romania propune si la editia din 2008 cele mai atractive si totodata calitative oferte pentru organizarea completa a nuntii. De la stabilirea datei si locatiei nuntii, realizarea invitatilor, alegerea tinutelor mirilor, a verighetelor si pana la asigurarea transportului cu cele mai luxoase vehicule, cei interesati au astfel posibilitatea de a face cea mai potrivita alegere dintr-o gama completa si diversa de astfel de servicii oferite de cele peste 100 de firme expozante.
Fie ca e vorba de firme autohtone sau internationale ofertele de preturi sunt destinate tuturor celor interesati fiind perfect adaptabile oricaror cerinte si oricarui buget astfel incat ziua cea mare, ziua nuntii sa fie lipsita de grijile si stresul problemelor organizatorice.

Ca si la editiile precedente, EXPO IDEAL MARIAJ isi propune nu numai sa prezinte cele mai interesante servicii destinate organizarii complete a nuntii ci si sa demonstreze acest lucru. Astfel, pe toata durata expozitiei ofertele prezentate de catre firmele participante vor fi completate de evenimente demonstrative precum prezentari multimedia, concerte de muzica, show-uri de moda sau veritabile demonstratii de dans.
Si surprizele pregatite de IDEAL MARIAJ nu se opresc aici…
Pentru a da un plus de grandoare acestei editii organizatorul Expo Ideal Mariaj 2008 pregateste in seara zilei de 25 ianuarie un eveniment special in cadrul caruia cei mai renumiti creatori de moda si cele mai apreciate vedete autohtone isi vor reuni fortele pentru un moment caritabil unic.

IMPORTANT:
Mai multe amanunte despre desfasurarea Expo Ideal Mariaj 2008 va vom oferi si in zilele urmatoare prin intermediul comunicatelor de presa. De asemenea cele mai noi informatii despre acest eveniment vor fi disponibile permanent si pe site-ul nostru: www.idealmariaj.ro
Accesul jurnalistilor la Expo Ideal Mariaj 2008 se face exclusiv pe baza legitimatiei de presa.

Va asteptam!
Pentru orice informatii referitoare la Expo Ideal Mariaj 2008 va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: redactia@idealmariaj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *