Evenimente

Event Bazar si Studiourile MediaPro te intreaba “Tu din ce film faci parte?”

Suna un pic a party pentru copii sau chiar a un party pentru companie, insa este cel mai mare eveniment dedicat organizatorilor de evenimente – Event Cafe 4 cu tematica “Tu din ce film faci parte?”.
Daca pana acum gazda noastra s-a numit Puerto Café, numarul mare de cereri de participare si insistentele partenerilor nostri ne-au determinat ca Event Café 4 sa se intample la MediaPro Studios.
Dupa o colaborare in fiecare editie pentru decorul Event Café, Studiourile MediaPro alaturi de Event Bazar ofera invitatilor ocazia de a intra in lumea filmului.
Ca suntem din acelasi film (cum ar fi ideal) sau ca nu (lucru nu neaparat rau) vom vedea dupa party-ul organizat joi, 18 iunie, ora 20:00 la Studiourile MediaPro din Buftea.
Vom avea din nou furnizori de cea mai buna calitate care vor veni sa ne impresioneze cu produsele lor. Catering de top, muzica cea mai buna cantata de Dalma, dansatori, poker prin Fun Poker, proiectii holografice cu AJR Shows, costume si o atmosfera pe care in alta parte nu o puteam gasi, oferita de MediaPro.
Vom fi 200, pentru ca numarul 300 am vazut ca aduce ghinion unora in lumea filmului si ne vom distra, vom socializa si vom pune la cale o organizare mai buna a pietei evenimentelor.
Pregatiti-va cu pixurile pentru ca exista pericol de semnare a contractelor pe loc si, cel mai important pregatiti-va costumele.
Surprizele vor fi si ele prezente acolo, insa…pentru asta sunt surprise, ca sa nu fie spuse!

Event Bazar – your event shopping gallery

www.eventbazar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *