Evenimente

Evenimentele anului 2013, cu G-Ticket

Şi în acest an, evenimentele culturale şi concertele sunt pe agenda G-Ticket, serviciul oferit consumatorilor de către Germanos, în parteneriat cu Eventim. Amatorii de muzică, balet, operă sau fotbal au acces la cele mai importante evenimente din luna ianuarie şi de pe tot parcursul anului. Tabloul de divertisment al anului 2013 cuprinde evenimente şi artişti celebri, printre care se numără Andrea Bocelli, Slash, Cirque du Soleil sau Richard Clayderman, alături de festivaluri electrizante, precum SENSATION sau Rock the City 2013.

Luna ianuarie aduce 3 spectacole ale Baletului pe gheaţă din Sankt Petersburg, care vor avea loc în 4 oraşe, după cum urmează: Spărgătorul de nuci, 15 ianuarie, la Sala Olimpia din Timişoara şi în data de 18 ianuarie la Sala Polivalentă din Sibiu, Lacul lebedelor, 17 ianuarie, la Opera Română din Cluj-Napoca şi Romeo şi Julieta, 19 ianuarie, Sala Palatului, Bucureşti.
Taxi, una dintre cele mai longevive trupe româneşti, cu 14 ani de concerte pe scenele din toată ţara, va concerta la Bacău la Teatrul de vară, în data de 18 ianuarie.
Trupa Krypton se va reuni în componenţa care a fost definită ca “formula de aur”: Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan “Lapi” Lupu, Gabriel “Guriţă” Nicolau şi Cătălin Fotin vor concerta pe 31 ianuarie în cadrul KRYPTON Reunion, la Hard Rock Cafe.
Detalii suplimentare despre evenimentele lunii ianuarie, pentru care pot fi achiziţionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu aproape 5 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment.
bilete sala palatului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *