LifeStyle

Eveniment major pentru Educatie

IRSCA Gifted Education (Institutul Roman de Studii Si Cercetari Avansate n Educatia Excelentei) are deosebita placere de a va invita sa luati parte la lansarea proiectului Primului Centru Gifted Education pentru Descoperirea Talentelor Si Dezvoltarea Inteligentei, eveniment sustinut de EDUGATE – Consortiul National pentru Tinerii Si Copiii Capabili de Performata nalta, Joi, 16 aprilie, ora 15.15, n amfiteatrul Ion Heliade Radulescu, Biblioteca Academiei Romane. Proiectul este sustinut de doua universitati prestigioase, prezente la eveniment cu echipele implicate din CEU School of Business Si Johns Hopkins Carey School of Business.

ntlnirea se va deschide cu o reprezentatie de 40 de minute a membrilor de excelenta IRSCA Gifted Education printre care se numara: o sceneta de teatru, un microrecital de vioara oferit de Ana Limban, o demonstratie de arte martiale Wushu – Giuliano Zamolo, o reprezentatie de balet realizata de tineri talentati ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali BucureSti, apartinnd Clubului de Dans al Casei de Cultura Nicolae Balcescu, ndrumati de Svetlana Zotina, profesor coregraf si multe alte surprize.

Ambasadorul Centrului Gifted Education, Paul Ardeleanu isi va sustine discursul ce va fi transmis tuturor institutiilor administrative din Romania sustinand cauza si drepturile copiilor capabili de performanta inalta (cf. Legii 17/2007).

Reprezentanti ai unor importante asociatii de tineret si companii vor sustine proiectul: ANOSR – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, AIESEC Bucuresti, Societatea Civila pentru Educatie si Informatizare, Proiectul “Case care plang”, Responsible Management Romania, Comunitatea Ambition.ro, Ad-ASTRA, Fundatia Nationala Romanii de Pretutindeni,Liga Studentilor Romani din Strainatate, Skill Team.

Invitam toti copiii cu talent sau abilitati deosebite sa vina pentru a sustine proiectul IRSCA Gifted Education.

Invitam membrii EDUGATE sa participe la eveniment si pe toti cei care au un interes in educatie si se implica in dezvoltarea retelei nationale GIFTED EDUCATION. Pentru copiii Romaniei. Pentru o educatie mai buna.

Printre invitati se numara Doamna Savu Ileana – secretar de stat n cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului.

DETALII EVENIMENT:
http://giftededu.org/16-aprilie-invitatie-eveniment-major-pentru-educatie

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Itsy Bitsy, Radio Bucuresti, The Epoch Times, Calificativ.ro, Copilul.ro, Bizcampus.ro, Lumebuna.ro, Romanian-Portal.com, Ziarul Informatia, Psychologies.ro, Stiriong.ro, Elevate, Best Communication Media, Ambition.ro, PRwave.ro, Prescolar.ro, Clopotel.ro, Parinti.com,HR Club, Procom-Centrul de Comunicare profesionala, Comunicatii Mobile, Revista Cutezatorii, Jobmate.ro, Responsibile Management Romania Fundatia Nationala Romanii de Pretutindeni, Reteaua Info-Sanatate.

Despre Johns Hopkins University Carey Business School:

Cu o traditie de peste 130 de ani, Johns Hopkins University ramane un lider mondial atat in domeniul predarii cat si al cercetarii. Aproape inca de la infiintarea sa, Johns Hopkins University a oferit o educatie de afaceri inovativa. Carey Business School se bazeaza pe traditia excelentei pusa in practica si cercetare a Johns Hopkins University. Construita pe 9 decenii de programe de afaceri la Johns Hopkins University, Carey Business School si-a inceput activitatea in Ianuarie 2007, cu o donatie de 50 mil $ din partea Wm. Polk Carey, Membru Emeritus al bordului Johns Hopkins University si Chairman al companiei Carey & Company LLC, prin intermediul fundatiei sale, W.P. Carey Foundation.

WEB: http://carey.jhu.edu/

Despre CEU Business School:

CEU Business School a fost fondata in anul 1989 de catre un grup de vizionari, printre care se numara filantropul George Soros si antreprenorul Sndor Demjn, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene (CEU – Central European University).

WEB: www.ceubusiness.org

Despre IRSCA Gifted Education:
IRSCA Gifted Education este cea mai activa asociatie non-profit pentru sustinerea copiilor capabili de performanta inalta, nregistrata n registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; membru Asia-Pacific Federation of the WCGTC; membru ECHA – European Council for High Ability. Initiatorul Consortiului EDUGATE, initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta nalta – Legea nr.17/2007. Initiatorul primului Program National al Educatiei de Excelenta pentru o educatie de calitate n toate scolile romanesti, al retelei nationale de scoli afiliate CRED – Centrul Roman pentru o Educatie de Calitate, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor, al programelor de nvatare accelerata, consultanta, mentorat si de mbogatire a curriculei scolare. Citeste scrisorile internationale de recomandare: www.supradotati.ro

Monica Gheorghiu, Project Manager, IRSCA Gifted Education, 0729.029.484

Reprezentant Echipa Johns Hopkins University & CEU Business School Joint Consulting Project, Simona Iancu,
http://www.giftededu.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *