AUTO

Eveniment cu mașini și motoare la Băneasa Shopping City

Timp un week-end (14-15 mai), Baneasa Shopping City si Repsol, una din cele mai mari companii petroliere din lume, prin reprezentantul oficial MOTUS CEE iti vorbesc despre respect, siguranta in trafic si placerea de a conduce intr-o maniera inedita: transformarea parcarii centrului comercial Baneasa Shopping City intr-un adevarat circuit al cailor putere. Iar daca este vorba despre placerea de a conduce, cel mai bine vor demonstra acest lucru invitatii speciali, pilotii Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca si Danny Ungur, dar si pilotii Citroen Racing Team – Vlad Cosma si Ekaterina Stratieva – Bulgaria. Spectacol, siguranta, cai putere, cascadorii, sound exceptional si tunning – vor anima atmosfera acestui week-end.

“Noi nu militam impotriva niciunei atitutidini! Mai exact, proactivitatea ne caracterizeaza, in acest mod rezultand si implicarea noastra in motor sports. Suntem PENTRU Respectul si Siguranta in trafic si, in acelasi timp, vrem sa facem lumea sa nu uite ca exista o Placere in a conduce o masina sau o motocicleta. Vom demonstra toate aceastea printr-o serie de evenimente menite sa responsabilizeze si sa reaminteasca sentimentul placut pe care il ai de multe ori la volan sau pe un motor. Vom incepe cu masinile si motocicletele, dar vom continua in mod cert cu pietonii“, declara Codrin Adam, Regional Business Manager, Motus CEE Romania

Spectacol, Respect in Trafic, cai putere, piloti celebri de raliu, drifteri si motostunti

Sambata, 14.05.2011 va avea loc Marsul “Respect in Trafic” ajuns deja la cea de a treia editie. Incepand cu ora 10:00, peste 200 de motociclete si masini, avand in frunte masinile de raliu, vor marsalui prin Bucuresti, avand ca punct de plecare Parcul Carol (Piata Libertatii) si sosirea, in jurul orei 11:30, la Baneasa Shopping City.

In cele doua zile de week-end, incepand cu ora 13:00, pilotii de raliu, Bogdan Marisca, Danny Ungur, Vlad Cosma si Ekaterina Stratieva – Bulgaria vor face demonstratii spectaculoase de indemanare pe un traseu special amenajat in parcarea Baneasa Shopping City. Cei mai norocosi dintre spectatori vor putea fi copilotii celebrilor campioni de raliu.

Cascadorii Axxa (Dinu Sorin Marius), Petrean Adrian Sorin si Sorin Zaharia vor putea fi admirati executand cele mai spectaculoase si senzationale cascadorii pe motocicleta.

Concursurile cu premii Repsol cu si pentru motociclisti vor intregi spectacolul pe doua roti din cele doua zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *