LifeStyle

Euroticket Company anunta inceperea extinderii operatiunilor dincolo de frontierele Romaniei.

Euroticket Company este unitate emitenta de tickete de masa, tickete cadou, tickete de cresa, tickete de carte si tickete de vacanta si activeaza pe piata din Romania din 2006, impunandu-se ca unul dintre cei mai importanti posesori de know-how in domeniul emiterii de tickete valorice, sistem ce poate fi implementat usor oriunde in lume.

Incepand cu primul trimestru din 2010 s-au demarat procedurile initiale pentru infiintarea a doua noi societati comerciale in Ungaria si in Franta si tot in primul trimestru se vor finaliza si procedurile de ocupare a locatiilor si sediilor din Budapesta si din Paris.

Anul 2010 va marca, de asemeni, initierea procedurilor de selectare si angajare de personal si de achizitie a logisticii precum si a procedurilor de licentiere necesare in cele doua tari, avand ca target emiterea primele tickete atat in Ungaria cat si in Franta in urmatorul semestru finalizarii acestor operatiuni.

Operatiunile vor fi finantate in proportie de 70 % de partenerii traditionali din Israel iar diferenta de 30 % de catre actionarii Euroticket Company din Romania. In acest sens s-a incheiat un acord de finantare cu durata de trei ani in acest acord se prevede si faptul ca pana la finele lui 2010, Euroticket Company sa demareze procedurile de incepere a emiterii de tickete si in Israel.

Euroticket Company este principalul emitent de tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta din Romania, cu capital romanesc, inregistrand in anul 2009 o crestere semnificativa a vanzarilor, chiar si in conditiile unei piete aflate in criza.

EUROTICKET COMPANY
Tichete de masa, tichete cadou, tichete de vacanta, tichete de carte, tichete de cresa
Telefon: 021.240.70.71
Fax: 021.240.70.72
Bucuresti, str Maior Bacila 9.
office@euroticket.ro
http://www.euroticket.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *