LifeStyle

Europa FM a gasit cuplul-vedeta pentru noul videoclip Holograf

Romanticii domni de la Holograf, impreuna cu Europa FM si casa de discuri Roton, au gasit cuplul de indragostiti care va aparea in noul videoclip Holograf – “Doar o viata nu-ti ajunge sa iubesti” – care va fi filmat la Paris. Ana Maria Halaicu si Andrei Duca s-au inscris la concursul Europa FM, au trimis fotografii cu ei doi si au demonstrat ca sunt intr-adevar un cuplu si frumos, si foarte, foarte indragostit.Andrei are 24 de ani, este Scorpion si in 2 luni va deveni antrenor de dans, iar iubita lui Ana Maria are 22 de ani, lucreaza la un birou notarial si este castigatoarea Elite Model Look 2001 si Look Model of The Year 2003.
Ana Maria povesteste ca Andrei s-a ocupat de inscrierea in concurs si i-a spus si ei ca a trimis fotografiile lor dupa ce facuse deja inscrierea. Vestea ca au castigat concursul a luat-o insa foarte tare prin surprindere, pentru ca… ea uitase ca s-au inscris.

Ana Maria si Andrei spun ca au participat la concurs in special pentru aparitia in videoclipul Holograf, si nu pentru Paris, unde au fost deja anul acesta. Discutiile pe care le-au avut deja cu trupa Holograf si cu Roton le-au sporit bucuria, pentru ca scenariul clipului este foarte romantic si li se potriveste manusa.
Cei doi sunt impreuna de 2 ani si de mai bine de un an fac planuri de casatorie.

Doar o viata nu-ti ajunge sa iubesti… la Paris! Ana Maria si Andrei sunt gata de plecare. Europa FM multumeste tuturor celor care au participat la concurs. Interviul complet cu Ana Maria si Andrei se gaseste pe www.europafm.ro.

Europa FM a cautat, timp de 3 saptamani in noiembrie, un cuplu de indragostiti care sa apara in noul clip Holograf – Doar o viata nu-ti ajunge sa iubesti – care va fi filmat la Paris. Pe 23 noiembrie, George Zafiu si Holograf au ales perechea castigatoare, in direct la Europa FM.

www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *