Despre copii

Educatie.inmures.ro si Revista Tus organizeaza o saptamana de aventura si creatie pentru copii

Educație în Mureș în colaborare cu Revista Tuș, site-uri dezvoltate de compania REEA, lansează programul de vacanță, „ Aventură și atelier de creație”, pentru copii între 10 și 14 ani, începând cu 13 iulie 2009. Scopul inițiativei este dezvoltarea creativității și a culturii generale a copiilor, prin mișcare și mijloace moderne de comunicare.

Atelierele se vor derula în trei serii, de câte cinci zile, incluzând 15-20 de copii: seria I. între 13- 18 iulie 2009, seria a II-a , între 20-24 iulie 2009, iar ultima între 10-14 august 2009.

Atelierul de creație, dedicat atât băieților, cât și fetelor, se va desfășura între orele 10 și 18 la Reea Image Studio, unde copiii între 10 și 14 ani, coordonați de profesioniștii echipei Reea, pot crea benzi desenate sau animații scurte. Prânzul și gustarea vor fi asigurate de restaurantul Asteri.

Programul vacanței permite copiilor să arunce o privire în spatele culisei Reea Image Studio, unde artiști mureșeni le vor arăta participanților cum să folosească un aparat foto profesional, cum să modeleze figurine de plastelină, pentru crearea unei animații, sau cum să înregistreze sunetele orașului.

Distracția nu se oprește nicidecum aici! Programul diversificat, planificat în concordanță cu particularitățile de vârstă ale copiilor între 10 și 14 ani, se încheie în fiecare zi, cu o aventură pe cinste, bogată în acțiune. Copiii, echipați cu hărți și busole vor căuta comorile ascunse prin Tîrgu Mureș. Nici traversarea pe tiroliană nu va lipsi din aventura urbană, iar de siguranța copiilor se vor ocupa speologi, specialiști în tehnica speologiei alpine.

Pentru informatii suplimentare și înscrieri vizitaţi http//: educatie.inmures.ro sau contactaţi-ne pe adresa (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate).

Educatie.inmures.ro
tel-fax: 0265-264856, 0365-405137
mobil: 0744883314
Tîrgu-Mureş, Piaţa Republicii, nr. 41

http://educatie.inmures.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *