Evenimente, FILME

E! Live From The Red Carpet – În direct de pe Covorul Roșu: Premiile Emmy Primetime 2012

A mai rămas puțin timp până la cea mai strălucitoare noapte din lumea televiziunii: decernarea Premiilor Emmy Primetime 2012! O dată cu acest mare eveniment, revine și show-ul difuzat de postul E! – În direct de pe Covorul Roșu, care acoperă într-un stil unic ceremonia de decernare a premiilor, în compania gazdelor sale, Ryan Seacrest și Giuliana Rancic.

În noaptea de duminică, 23 spre luni, 24 septembrie 2012, de la ora 00.00, E! va oferi telespectatorilor săi momente pline de farmec, o dată cu interviurile luate personal vedetelor care vor păși pe Covorul Roșu al faimosului Nokia Theater din Hollywood, pentru a participa la Premiile Emmy Primetime 2012. Show-ul de la E! asigură publicului său un loc în primul rând la marele eveniment, de unde se văd cel mai bine speranțele și visele nominalizaților, pronosticurile experților și emoțiile tuturor invitaților. Și, mai ales, alegerile în materile de vestimentație ale acestora – spectaculoase, extravagante sau neinspirate!

În plus, pe E! Online (www.eonline.com) cei care vor să afle și mai multe detalii vor găsi și aici o transmisiune în direct a evenimentului, sondaje interactive și alte materiale exclusive, în noua secțiune, TV Scoop. Și pe Twitter puteți afla multe amănunte despre Covorul Roșu, urmărind @redcarpet și folosind #Eredcarpet, pentru mesajele de pe Twitter de pe parcursul zilei.

Live From The Red Carpet – În direct de pe Covorul Roșu: Premiile Emmy Primetime 2012 începe duminică, 23 septembrie seara, la ora 00.00 și se prelungește până în zorii zilei de 24 septembrie.

Anul acesta, Live From The Red Carpet – În direct de pe Covorul Roșu: Premiile Emmy Primetime 2012 va fi difuzat în peste 160 de țări din toată lumea. Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor fi prezenți, pe Covorul Roșu, în locuri special amenajate, în care vedetele se vor opri și vor da scurte interviuri. Ross Mathews și Kelly Osbourne vor analiza cele mai importante detalii ale serii și vor diseca alegerile vestimentare din alt loc special amenajat pentru E!, Skybox, chiar deasupra Covorului Roșu. După ce vedetele vor fi intervievate de prezentatorii E!, se vor îndrepta către Glam Cam 360, unde apariția lor pe Covorul Roșu va fi analizată în cele mai mici detalii de această cameră de luat vederi celebră. Este vorba despe o cameră cu totul specială, care redă fiecare ținută purtată de vedete printr-o rotație de 360 de grade.

Având peste 20 de camere de luat vederi la fața locului, numai E! poate oferi publicului o viziune amplă asupra Premiilor Emmy Primetime 2012, la care oricine poate avea acces, vizitândwww.eonline.com.

O altă premieră este noua Mani-Cam, care oferă publicului posibilitatea de a vedea îndeaproape manichiura și bijuteriile invitaților, în direct de pe Covorul Roșu! În completare, există Stiletto Cam, Fashion Cam și Limo Cam. Înainte ca primul pantof cu toc înalt să pășească pe Covorul Roșu, E! va fi deja, acolo, pregătit să vă aducă toate detaliile.

Live From The Red Carpet – În direct de pe Covorul Roșu: Premiile Emmy Primetime 2012 este produs de Ryan Seacrest Productions și Comcast Entertainment Studios. Producători executivi: Ryan Seacrest, Jay James, Gary Snegaroff și Eddie Delbridge.

Așadar, urmăriți strălucirea Hollywood-ului în Live From The Red Carpet – În direct de pe Covorul Roșu: Premiile Emmy Primetime 2012, în noaptea de duminică, 23 spre luni, 24 septembrie, începând cu ora 00.00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *